HomeBralcoBralco Jet Vergadertafel tafel

Bralco Jet Vergadertafel tafel

Verkoop vanaf € 977,- 

Lease vanaf € 15,68 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 977,-
Lease per maand vanaf€ 15,68

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBralco
ModelJet Vergadertafel
HerkomstItalië
Onderstel4-poot
HoogteVast
BladmateriaalHout, Laminaat, Glas
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

Vergadertafels met aandacht voor detail. Jet is een uitgebreid vergadertafel systeem leverbaar in diverse uitvoeringen.

Jet vergadertafel kan worden aangepast aan de individuele wensen. Aluminium of chromen handgrepen en een reeks aanvullende bureau-accessoires kunnen aan Jet vergadertafels worden toegevoegd.

Melamine bladen

Gemaakt met spaanplaten met een dikte van 18 mm, bekleed met decoratief papier geïmpregneerd met melamine-harsen met massief ABS houten afgeronde randstroken met een dikte van 2 mm en een straal 2 van mm. In de versies vergadering hebben de houten bladen met een diepte van 60 of 80 cm, deze zijn gemonteerd op de portaalpoten van 124 cm of 164 cm aan de binnenkant een borstel-profiel om het buitenkomen van de elektrische kabels rechtstreeks op het werkblad mogelijk te maken. In de werkbladen kunnen, na het boren van een gat, toebehoren worden ingevoerd die nuttig zijn voor de doorgang van de elektrische kabels, zoals de eenvoudige stop in ABS met een diameter van 80 mm, het verzonken aftakkingstorentje of de stekkerdoos voorzien van een deksel en een kabelgoot. De bladen zijn bevestigd aan de nylon clips, geplaatst langs de telescopische balken van de structuur middels zelftappende schroeven en aan de metalen bussen geplaatst onder het blad. De hulpstukken zijn vastgehaakt aan de portaalpoten middels speciaal daartoe bestemde verankeringsbeugels geverfd met epoxypoeders kleur aluminium. De melamine bladen hebben een densiteit van 620 kg/m3, klasse E1 met lage uitstoten van formaldehyde volgens de normen ISO. De bladen hebben een reactie op brand van klasse 2.

Glazen bladen

Gemaakt met getemperd glas met een dikte van 12 mm, gepolijst met afgeschuinde randen. Het onderliggend oppervlak is gezandstraald of geverfd in verschillende kleuren. De glazen bladen steunen op de structuur met zuignappen.

Structuur met portaal

De structuur met portaal is gemaakt met een getrokken stalen buis met een doorsnede van 70 x 30 mm en een dikte van 2 mm waaraan twee poten zijn bevestigd met een vierkante doorsnede van 100 x 100 cm, gemaakt met een buisvormige coating van melamine-hout in de kleuren gecoördineerd met de bladen. De portaalpoten zijn geplaatst in het centrum van de samenstellingen van de vergadertafels, deze zijn gemaakt met ingetrokken poten om het correct gebruik van de werkbladen in hun volledige perimeter te vergemakkelijken. Alle poten hebben nivelleerpootjes van circa 1 cm.

Structuur met panelen

Naast de versie met portaal met vierkante poten, is er ook de poot met paneel beschikbaar, deze is verkrijgbaar in 60 cm, 80 cm of 100 cm in diepte voor een totale dikte van 10 cm. De poot is gemaakt met dezelfde buisvormige technologie van de vierkante poten en wordt bevestigd aan de stalen dwarsbalk; op deze manier wordt er één enkel en integraal dragend element gecreëerd. Alle poten hebben nivelleerpootjes van circa 1 cm.

Balken

De poten zijn verbonden met een koppel telescopische balken, gemaakt uit getrokken buizen met een vierkante doorsnede van 40 x 40 mm. Aan de uiteinden van de balken zijn de elementen ingevoerd voor het aanhaken aan de portaalpoten in ABS van aluminium kleur en aan de buitenkant met gechromeerde kleur; de verlenging van de telescopische balken varieert van 800 tot 1000 mm; van 1200 tot 1800 mm; van 2000 tot 2400 mm. De balken staan ook de montage gemakkelijk toe, middels draaibare nylon elementen van de controleerbare slingermanden, gemaakt uit gechromeerd ijzer, met een perimeterdoorsnede van 6 mm en gaas aan de binnenkant van 3,5 mm voor de doorgang en de plaatsing van elektrische, telefoon- en informaticakabels. Aan de balken van de werkplaats kunnen ook diegene afkomstig van de verlengbladelementen worden vastgehaakt middels een speciale kit van elementen in bedrukte ABS. Aan de balken kunnen middels speciale steunhaken toebehoren worden bevestigd zoals frontale rokken, frontale schermen en CPU-steunen.

Melamine rokken

De melamine rokken zijn gemaakt uit melamine met een dikte van 18 mm langs de horizontale kanten afgeboord met massief hout ABS met een dikte van 1 mm, straal 2 mm. Ze zijn vastgehaakt aan de telescopische balken van de structuur en middels een koppel bevestigingsbeugels gemonteerd langs de verticale boorden van de rok. De melamine rokken hebben een densiteit van 620 kg/m3, klasse E1 met lage uitstoten van formaldehyde volgens de normen ISO. De bladen hebben een reactie op brand van klasse 2.

Metalen rokken

De metalen rokken zijn gemaakt uit microdoorboord metalen gaas, geverfd met epoxypoeder (RAL 9006 aluminium). De rokken bevatten ingestoken horizontale boorden.