Estel

Italiaanse designmeubelen: dat wilt u toch ook?! Estel is een Italiaans meubelmerk met de mooiste oplossingen voor o.a. kantoren. In 1937 is Estel opgericht, maar het merk zit inmiddels al meer dan 80 jaar aan de top als het gaat om meubels met een Italiaans design. Het merk is gericht op details, hier wordt veel aandacht aan besteed. Alle ontwerpen worden met passie gemaakt.  

Lees meer

1 / 1

Het assortiment van Estel 

Bij Estel wordt er gewerkt met 4 belangrijke principes: kwaliteit, design, trends en prijs. Bij het maken van de meubelen wordt tevens rekening gehouden met de technische aspecten, waardoor er innovatieve designs ontstaan.  

Ook besteed Estel veel tijd en energie aan onderzoek, zowel financieel als in personeelszaken. Onderzoek is een belangrijk onderdeel van het strategisch beleid. Naast onderzoek wordt er ook veel geëxperimenteerd en geïnnoveerd. Ook teamwork en het continu aangaan van de dialoog met klanten zijn allemaal elementen die bij dit merk van groot belang zijn. 

Estel en het milieu 

Zowel voor de materialen als voor het productieproces maakt Estel belangrijke keuze als het gaat om duurzaamheid en het milieu. Het meubelmerk wil producten waar het zo efficiënt mogelijk mee kan werken, maar die wel het milieu respecteren. Estel beschikt daarom over de volgende certificaten:  

  • ISO 9001 
  • ISO 14001 
  • OHSAS 18001 
  • FSC® (Forest Stewardship Council®)  
  • LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) 

Interesse in Estel meubilair? 

Neem dan een kijkje op onze website. Als u iets vindt naar uw smaak, kunt u te allen tijde vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u langskomen in één van onze showrooms of contact opnemen via e-mail (info@deprojectinrichter.com) of telefonisch via 088-650 12 34.  

Series