Estel Dolly tafel

Verkoop vanaf € 312,- 

Lease vanaf € 5,01 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 312,-
Lease per maand vanaf€ 5,01

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkEstel
ModelDolly tafel
OntwerperStefano Gallizioli
HerkomstItalië
Onderstel4-poot
HoogteLaag
BladmateriaalHout
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

Dé perfecte aanvulling voor uw lobby of lounge. De Estel Dolly tafel is een handige, elegante koffietafel die in vrijwel iedere ruimte past. Door de ronde vormgeving van dit meubel geeft het de kamer een vrolijke touch. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de leuke, zachte kleurtinten waarin de Estel Dolly tafel verkrijgbaar is. Een ideaal product wanneer u uw ruimte een vriendelijke uitstraling wil geven, zonder te veel poespas.  

Kenmerken van de Estel Dolly tafel 

  • Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten. De tafel kan de volgende diameters hebben: 45cm of 60cm of 100cm. Leuk om af te wisselen of meerdere bij elkaar te zetten in één ruimte, zoals een lobby.  
  • De tafel heeft een 4-poot onderstel, maar deze vier poten worden kruislings met elkaar verbonden door middel van meerdere buizen onder de tafel.  
  • Het tafelblad is voorzien van een kleine, wat hogere rand om de tafel heen. Dit is praktisch, want wanneer er bijvoorbeeld een kopje thee of koffie omvalt, ligt dit niet meteen op de vloer. Ook is dit handig wanneer u er glossy’s op legt, zodat deze niet van de tafel af kunnen glijden. 
  • Het tafelblad is gemaakt van MDF en is gelakt.  
  • Het onderstel van de tafel bestaat uit metaal met een poedercoating, waarbij u de keuze heeft uit een matte of chroom structuur. 
  • De designer van de Dolly tafel is Stefano Gallizioli. 

Meer informatie en contact 

Bent u net zo enthousiast geworden over dit product als wij? Of heeft u nog (andere) vragen? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch (088-650 12 34) of per e-mail (info@deprojectinrichter.com). Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.