Estel Libra kast

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkEstel
ModelLibra
HerkomstItalië
SoortKantoorkast
DeurenDraaideur
MateriaalMetaal

Productomschrijving

De Estel Libra kast is nog praktischer dan praktisch. Met dit modulaire kastensysteem kunt u alle kanten op. Of u nu een groot of klein, breed of smal kantoor heeft. De Estel Libra kast biedt uitkomst in alle situaties. Doordat dit systeem uit meerdere elementen kan worden opgebouwd, kan het in vrijwel alle ruimtes geplaatst worden. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in wacht- en vergaderruimtes is de Libra op haar plaats.  

Kenmerken van de Estel Libra kast 

  • De kast kan worden opgebouwd uit zoveel elementen als u wil. Deze elementen (modulen) hebben een standaardafmeting van 40cmx50cmx40cm, maar zijn ook groter te verkrijgen. 
  • Er zijn veel opties mogelijk bij de Libra. Zo kan er een deurtje in een module komen, maar ook zijkanten, lades, plantenbakken of kussens zijn mogelijk (hierdoor kan de kast ook dienen als bank). 
  • Alle bovenstaande opties kunnen beschikken over verschillende materialen. Voor de mogelijkheden kunt u informeren bij De Projectinrichter.  

De functies van de Libra 

De kast kan meerdere functies toegewezen krijgen. Dit komt doordat er vrijwel eindeloos veel opties zijn. Zo kan ervoor worden gekozen om de kast als bank in te zetten door kussens toe te voegen. Maar ook kan de kast als opbergruimte dienen, dan kunnen er bijvoorbeeld lades of deuren bij besteld worden. Daarnaast kan de Libra kast ook dienen als trofeeënkast, doordat de elementen ook geheel open kunnen worden gelaten, waardoor alles wat in de kast staat vanaf meerdere kanten te zien is. De Libra elementen kunnen zelfs tot aan het plafond toe worden opgebouwd.