HomeEstelEstel Embrasse tafel

Estel Embrasse tafel

Verkoop vanaf € 643,- 

Lease vanaf € 10,32 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 643,-
Lease per maand vanaf€ 10,32

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkEstel
ModelEmbrasse
OntwerperJorge Pensi
HerkomstItalië
OnderstelKolom, T-poot, Metaal
HoogteLaag
BladmateriaalHout

Productomschrijving

Ideaal voor in uw lobby, lounge of wachtruimte: Estel Embrasse tafel. Deze tafel heeft een vrolijk uiterlijk en is geschikt voor meerdere type ruimtes. Het dient als koffietafel, een handig item voor wanneer u even wil relaxen of moet wachten, want in veel gevallen gaat dat gepaard met een heerlijk bakje koffie of thee en een leuk magazine. Op deze Estel Embrasse tafel past het allemaal. Verwacht u veel of juist weinig gasten? Geen probleem, want deze tafel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.  

Eigenschappen van de Estel Embrasse tafel 

  • De vormgeving van de tafel hangt af van het model dat u kiest. Alle tafels hebben afgeronde hoeken, maar de ene heeft een ovale vorm en de andere is meer vierkant. 
  • Grote of kleine tafel? De Estel Embrasse tafel is in maar liefst 4 formaten te bestellen. De breedtematen van de 4 modellen zijn: 70cm, 90cm, 90cm of 50 cm. 
  • Hoog of laag? Ook dat is geen enkel probleem. Er zijn verschillende onderstellen die de tafel kunnen ondersteunen. Zo kan de tafel een kolomvoet hebben, die onderaan 4 poten heeft, maar ook twee poten die onderaan ook weer twee poten hebben. Dit wordt duidelijk wanneer u de foto’s bekijkt. 
  • Het materiaal waarvan het tafelblad is gemaakt betreft massief eikenhout (naturel). Uiteraard is deze in verschillende kleuren te bestellen, waaronder groen, wit en geel.  
  • Het onderstel is gemaakt van metaal, dat kan een chroom of matte afwerking hebben.  
  • Dit meubel is ontworpen door Jorge Pensi.  

Vragen over de Embrasse? 

Indien u extra informatie wenst, neem dan contact met ons op. De experts van De Projectinrichter kunnen u voorzien van advies op maat.