HomeHerman MillerHerman Miller Layout Studio Exchange bureau

Herman Miller Layout Studio Exchange bureau

Verkoop vanaf € 700,- 

Lease vanaf € 11,24 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 700,-
Lease per maand vanaf€ 11,24

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHerman Miller
ModelLayout Studio Exchange
HerkomstVerenigde Staten
Kleuren en materialenHerman Miller kleuren
SoortZit sta, Enkel-los, Duo
OnderstelWang poot
VerstellingSlinger verstelbaar

Productomschrijving

Herman Miller Layout Studio Exchange is een flexibel bureau is een in hoogte verstelbare oplossing, speciaal ontworpen voor het dynamische werklandschap van tegenwoordig.

Deze werkplek is zo in hoogte te verstellen dat je er staand achter kunt werken, enkel via elektrische bediening. Dankzij de reactieve en flexibele eigenschappen worden bewegingen niet beperkt door enkel te zitten en kunnen mensen hun houding wijzigen precies zoals het menselijk lichaam dat moet kunnen doen, zoals staan.

Kenmerken Herman Miller Layout Studio Exchange bureau

  • Layout Studio Exchange gebruikt een eenvoudige set componenten om makkelijk aanpassingen te maken wanneer de organisatie verandert.
  • Van elektrische zit/sta-stand tot handmatig verstelbare zithoogte (voor een zit- zit bureau), dit zit sta bureau past zich aan verschillende werkactiviteiten aan en de houdingen die daarbij horen.
  • Van enkel | los bureau met wangpoten tot aan een complete werkplek voor 6 personen met akoestische schermen die tussen de bureaus zijn bevestigd om zo ongestoord te kunnen werken.
  • Leverbaar in diverse melamine en veneer afwerkingen. De akoestische wandjes zijn te stofferen in verschillende stoffen en stofgroepen.

Over Herman Miller

Herman Miller bureaustoelen bieden duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken. Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardige Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair. De producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en specifieke problemen met betrekking tot kantoormeubelen. Herman Miller staat bekend om hun innovatieve kracht, kwaliteit en het duurzaam produceren.

Neem contact met ons op voor projectprijzen of meer informatie over de Herman Miller Layout Studio Exchange.