HomeHerman MillerHerman Miller Scissor fauteuil

Herman Miller Scissor fauteuil

Verkoop vanaf € 2.800,- 

Lease vanaf € 44,94 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.800,-
Lease per maand vanaf€ 44,94

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHerman Miller
ModelScissor
OntwerperWard Bennett
HerkomstVerenigde Staten
SoortLage rug
OnderstelOverig

Productomschrijving

De Scissor van Herman Miller is een fauiteuil die iets wegheeft van een schaar en meteen geeft dat deze stoel zijn naam.

Ontwerper Ward Bennett haalde zijn inspiratie voor de Scissor-stoel uit de chaise transatlantique met een hangmatstijl uit het midden van de negentiende eeuw.
Een vroege versie van de Scissor verscheen al in 1964. Tegen 1968 had Ward Bennett het ontwerp verfijnd, waarbij de stoel zachte rechthoekige sectie had gekregen.
De Herman Miller Scissor is verkrijgbaar in een brede reeks van metaalafwerkingsopties. De stoel kan worden bekleed in vrijwel elk leder of textiel en past mooi in een entree, lounge, lobby of andere ontvangstruimtes.

Over Herman Miller

Herman Miller bureaustoelen bieden duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken. Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardige Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair. De producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en specifieke problemen met betrekking tot kantoormeubelen. Herman Miller staat bekend om hun innovatieve kracht, kwaliteit en het duurzaam produceren.