HomeHerman Miller

Herman Miller

Herman Miller kantoormeubelen bieden duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken. Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardige en duurzame Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair. De producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en specifieke problemen met betrekking tot kantoormeubelen. Ze staan bekend om hun innovatieve kracht, kwaliteit en het duurzaam produceren.

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis van Herman Miller

Herman Miller is een bedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat (oorsprong in 1905) en groot belang hecht aan design, het milieu, maatschappelijke dienstverlening en de gezondheid. De laatste jaren ligt de focus op ergonomische bureaustoelen, waarvan de Aeron de bekendste is, die met minimalistische materialen zijn gemaakt om zo het milieu minder te belasten. Daarnaast maken ze kantoorsystemen met om een complete inrichting mogelijk te maken. Bureaus, tafels en kasten: allemaal in dezelfde uitstraling.

Toonaangevend design

De samenwerking met toonaangevende ontwerpers, waaronder Sam Hecht + Kim Colin, Bill Stumpf, forpeople en studio 7.5 resulteren in reeks design klassiekers die zijn opgenomen in de collectie van musea, waaronder in New York het Museum of Modern Art.

Assortiment van Herman Miller

Dochteronderneming

Colebrook Bosson Saunders (CBS) is één van de dochterondernemingen en pionier in het leveren van innovatieve, elegante ergonomische oplossingen die het gat overbruggen tussen de werkplek en technologie met diverse monitorarmen en andere oplossingen. De producten van CBS zijn te vinden onder Herman Miller.

Meer informatie over Herman Miller kantoormeubelen?

Wilt u meer informatie over Herman Miller bureaustoelen en andere kantoormeubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. De Projectinrichter is officiële dealer van Herman Miller kantoormeubelen. Uiteraard kunt u ook kantoormeubilair bekijken in één van onze showroomvestigingen.

Series