Herman Miller Atlas Office Landscape kasten

Verkoop vanaf € 378,- 

Lease vanaf € 6,07 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 378,-
Lease per maand vanaf€ 6,07

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHerman Miller
ModelAtlas Office Landscape kasten
OntwerperTim Wallace
HerkomstVerenigde Staten
Kleuren en materialenHerman Miller Atlas Office Landscape kleuren
SoortKantoorkast
Soort wandenLadeblok
DeurenDraaideur

Productomschrijving

De Herman Miller Atlas Office Landscape is een complete werkplek opgebouwd uit diverse onderdelen. Naast bureaus zijn er ook diverse kasten. Zo is er een ladeblok in diverse uitvoeringen of een hoge kantoorkast.

Kenmerken Herman Miller Atlas Office Landscape opslagelementen

  • Diverse ladenblokken.
  • Hoge kasten met meerdere inhoudsmogelijkheden.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zoals een gestoffeerde bovenkant om zo als zitje te gebruiken.
  • Te combineren met de Atlas Office Landscape bureaus voor een complete kantoorinrichting
  • Ontworpen door Tim Wallace.

Omdat werk in hoog tempo blijft veranderen, is de Herman Miller Atlas Office Landscape ontwikkeld, een bureausysteem voor de moderne tijd, een tijd waarin mensen hun ideeën de vrije loop kunnen laten en de beste prestaties leveren in inspirerende omgevingen die hun individualiteit en creativiteit stimuleren, in plaats van in strakke rijen uniforme bureaus. Samen met deze opslagelementen is er een complete en flexibele werkruimte in te richten. In de Herman Miller Atlas Office Landscape komt alles wat Herman Miller heeft geleerd samen in een uitgebreid en flexibel systeem voor het creëren van holistische werkruimtes voor bedrijven en mensen in de 21e eeuw.

Over Herman Miller

De Projectinrichter is officiële dealer van Herman Miller kantoormeubelen. Herman Miller bureaustoelen bieden duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken. Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardige Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair. De producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en specifieke problemen met betrekking tot kantoormeubilair. Herman Miller staat bekend om hun innovatieve kracht, kwaliteit en het duurzaam produceren.
De samenwerking met toonaangevende ontwerpers resulteren in reeks design klassiekers die zijn opgenomen in de collectie van musea, waaronder New York Museum of Modern Art.

Wilt u meer informatie over Herman Miller bureaustoelen, werkplekken of kasten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Herman Miller bureaustoelen bekijken in een van onze showroomvestigingen.