Herman Miller - Public Office Landscape

De Herman Miller Public Office Landscape is een collectie van modulaire kantoormeubelen, bestaande uit banken, kasten, fauteuils, scheidingswanden en toebehoren. Zo kunt u uw hele kantoorinrichting voltooien met de complete en veelzijdige meubels uit de collectie van de Herman Miller Public Office Landscape. Van uw entree of wachtruimte tot informele overlegruimte. 

DesignerYves Béhar
Lees meer
 • Circular icon
  Herman Miller Public Office Landscape productfoto
  Herman Miller Public Office Landscape BankVanaf € 1.330,-
 • Circular icon
  Herman Miller Public Office Landscape productfoto
  Herman Miller Public Office Landscape KastVanaf € 718,-

Kenmerken Herman Miller Public Office Landscape kantoormeubelen 

 • Gebruik van zo min mogelijk materiaal.  
 • De zitting van diverse zitelementen zijn gemaakt van geëxpandeerd polypropyleen, het is lichtgewicht, zeer recyclebaar en bestaat uit een minimale hoeveelheid aan schuim. 
 • Ontworpen door: Yves Béhar. 

Varianten uit de Herman Miller Public Office Landscape collectie 

 • Diverse soorten banken 
 • Kantoorkasten 

De diverse elementen uit de Public Office Landscape collectie zijn modulair in gebruik en kunnen daarom worden opgesteld in uw gewenste configuratie die past bij uw kantoorconcept. 

Over de ontwerper Yves Béhar 

De in Zwitserland geboren ontwerper Yves Béhar (1967) begon na zijn studie aan het Art Center College of Design te werken voor hightechcliënten in Silicon Valley. Uiteindelijk voelde hij zich aangetrokken tot de gebieden van sport, kleding, technologie en meubels. Zijn bewondering voor de bekende ontwerpers Charles en Ray Eames is het eerste wat hem bij Herman Miller aantrok en voor Herman Miller heeft hij dan ook diverse producten ontworpen, waaronder deze Public Office Landscape. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Herman Miller Public Office Landscape.