HomeHerman MillerHerman Miller Ratio Zit-sta bureau

Herman Miller Ratio Zit-sta bureau

Verkoop vanaf € 1.768,- 

Lease vanaf € 28,38 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.768,-
Lease per maand vanaf€ 28,38

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHerman Miller
ModelRatio
HerkomstVerenigde Staten
Kleuren en materialenHerman Miller kleuren
SoortDuo, Enkel-los, Zit sta
OnderstelT-poot
VerstellingElektrisch verstelbaar

Productomschrijving

Dit bureau is uitermate geschikt als het gaat om gezond personeel op de werkvloer. Met de Herman Miller Ratio is het namelijk mogelijk om ook staand te werken, simpelweg door een knopje in te drukken waardoor het bureau omhoog gaat.  

Door meer te bewegen op het werk kan de kans op gezondheidsklachten, zoals diabetes en obesitas, verkleind kan worden. Bewegen op het werk is gezond voor de mens. Deze zit-sta combinatie kan zijn bijdrage leveren aan de gezondheid op kantoor. 

Kenmerken van het Herman Miller Zit-sta bureau 

  • Dit bureau draagt bij aan de gezondheid van werknemers. Dit draagt dan ook weer bij aan de werksfeer en productiviteit. 
  • De Ratio kan worden gebruikt als individueel bureau, maar kan ook in clusters worden neergezet. Dit is handig wanneer er voor projecten o.i.d. in teams gewerkt dient te worden. 
  • Andere producten van Herman Miller sluiten naadloos op dit bureau aan en kunnen dus worden geïntegreerd. Hierdoor ontstaat een dynamische werkomgeving. 
  • Dit Herman Miller bureau heeft een T-poot onderstel, maar wanneer deze geclusterd wordt betreft dit een H-poot. 
  • Voor de afmetingen kunt u contact opnemen met De Projectinrichter. Samen met een expert kan er dan gekeken worden naar de mogelijkheden voor uw ruimte, rekening houdend met uw wensen. 

Extra informatie? 

Heeft u nog vragen en/of wilt u meer weten over dit product of merk? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch en per e-mail. Ook kunt u langskomen bij één van onze vestigingen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.