Herman Miller Wireframe bank

Verkoop vanaf € 3.459,- 

Lease vanaf € 55,52 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.459,-
Lease per maand vanaf€ 55,52

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHerman Miller
ModelWireframe bank
OntwerperSam Hecht + Kim Colin
HerkomstVerenigde Staten
Soort2-zits, 3-zits

Productomschrijving

De Wireframe van Herman Miller is een serie zitmeubilair met een fauiteuil, 2- en 3-persoonsbank en een bijpassend poefje | voetensteun.

De externe constructie van het ontwerp is gevormd van staaldraad, een materiaal dat wegens zijn kracht en duurzaamheid al langer wordt gebruikt in klassieke ontwerpen van Herman Miller. Het frame bevat kussens met contouren die extra comfort bieden door een suspensietechnologie die door Herman Miller in eerste instantie voor de gezondheidszorg is ontwikkeld.
De Herman Miller Wireframe is licht qua gewicht en kan daardoor gemakkelijk worden verschoven, zodat het altijd aansluit op de veranderende behoeften van een ruimte en van de mensen die daarin werken en zich ontspannen. Er kan gekozen worden uit een wit of zwart frame met meerdere stofferingsopties.

Over Herman Miller

Herman Miller bureaustoelen bieden duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken. Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardige Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair. De producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en specifieke problemen met betrekking tot kantoormeubelen. Herman Miller staat bekend om hun innovatieve kracht, kwaliteit en het duurzaam produceren.