Lapalma Add Bank

Verkoop vanaf € 1.228,- 

Lease vanaf € 19,71 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.228,-
Lease per maand vanaf€ 19,71

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLapalma
ModelAdd Bank
OntwerperFrancesco Rota
HerkomstItalië
AfmetingenLapalma Add afmetingen
Kleuren en materialenLapalma Add kleuren
SoortModulair, 2-zits, 3-zits, Meerzits, Hoekbank
Onderstel4-poot

Productomschrijving

Veelzijdigheid en flexibiliteit, dat zijn de kernwoorden bij de Add van Lapalma. Zowel voor een zithoek in een restaurant of een wachtkamer te gebruiken. Zoals de naam Add al doet vermoeden, kun je elke keer weer zitplaatsen of tafels toevoegen.

Veelzijdig modulair systeem

De Add is een modulair systeem uitgerust met kleine tafels op verschillende hoogtes. De banken zijn te combineren in talloze mogelijkheden van 1 persoon tot bijvoorbeeld 10 personen. Door het spelen met de rugleuning aan weerszijde krijg je een face-to-face effect. Ook S-vormige banken is mogelijk. Deze vullen de ruimte op een passende manier. De modulaire bank is bekleed met schuim en stof is verkrijgbaar in een verscheidenheid van heldere en geraffineerde kleuren.

Afneembare bekleding

De Add van Lapalma is een systeem van modulaire zitplaatsen en heeft een rug met afneembare bekleding. Deze is verkrijgbaar in stof, leer of eco-leer. Het frame is in aluminium met poedercoating. Diverse accessoires, zoals bijzettafels in HPL Fenix® verrijken het systeem.

Over Lapalma

Lapalma uit Italië is een fabrikant van restaurantmeubilair zoals design barkrukken, stoelen en tafels, maar ook kantoormeubilair. Men werkt samen met bekende designers zoals Anderssen & Voll, Shin & Tomoko Azumi, Hannes Wettstein en Enzo Berti. De meubelen van Lapalma kenmerken zich door de moderne vormgeving.

Een van de bekendste modellen is Lapalma Lem. Bij Lapalma staan de meubelen en grondstoffen onder voortdurende controle, men is verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Lapalma is ISO 9001 gecertificeerd.