HomeLuxaflexLuxaflex Duette Shades

Luxaflex Duette Shades

Verkoop vanaf € 188,- 

Lease vanaf € 3,02 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 188,-
Lease per maand vanaf€ 3,02

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLuxaflex
ModelDuette Shades
HerkomstNederland
SoortDuette shades
DessinUni, Patroon
EigenschappenAkoestisch, Transparant, Verduisterend, Zonwerend
DuurzaamJa

Productomschrijving

Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Duette Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen.

Kleursynchronisatie van de Luxaflex Duette Batiste

De stof van de Duette Batiste biedt de mogelijkheid om dezelfde kleur in alle drie de transparanties te gebruiken. Afhankelijk van de gewenste privacy en lichtinval, kunt u voor elke kantoorruimte een andere transparantie kiezen en toch dezelfde kleur voor de ramen hangen.

Duurzame stoffen bij Luxaflex

Duurzaamheid was een belangrijke factor bij de samenstelling van de Duette Shades collectie van Luxaflex. Hierdoor dragen ze een steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving door de grondstoffen zorgvuldig te selecteren, aandacht te schenken aan de productiemethode en indien mogelijk de stoffen opnieuw te gebruiken.
De stof Eternity, die voor 40% uit polyesterafval bestaat, benadrukt dit nog eens. Deze stof is beschikbaar in een plooibreedte van 25 mm.

Energiebesparende en akoestische eigenschappen

Duette Shades zijn isolerend in de zomer en winter. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt als een isolatiedeken. De drie stilstaande luchtlagen van de cel-in-cel constructie Architella leiden tot een nog hogere isolatiewaarde en besparing.
De meeste warmte in kantoren gaat namelijk verloren via de ramen, zelfs waar dubbelglas wordt toegepast. Duette Shades bieden een unieke combinatie: energiebesparende raambekleding die tegelijkertijd veel sfeer brengen.
Daarnaast verbeteren ze de akoestiek van een ruimte aanzienlijk. Wat voor open kantoren zeer wenselijk kan zijn.

Verschillende bedieningsopties

Luxaflex blinkt uit in de vele bedieningsopties. Het revolutionaire Luxaflex SmartCord-bedieningssysteem maakt gebruik van een intrekbaar koordmechanisme, is eenvoudig te bedienen en is volledig afgestemd op uw comfortbehoeften. Dankzij de constante koordlengte hebt u nooit meer last van lange, bungelende koorden.
Het LiteRise-bedieningssysteem is koordloos en eenvoudig te bedienen met de onderlat. U kunt de shades op elke gewenste hoogte positioneren.