HomeLuxaflexLuxaflex Twist Rolgordijnen

Luxaflex Twist Rolgordijnen

Verkoop vanaf € 260,- 

Lease vanaf € 4,17 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 260,-
Lease per maand vanaf€ 4,17

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLuxaflex
ModelTwist Rolgordijnen
HerkomstNederland
SoortRolgordijnen
DessinUni, Patroon
EigenschappenTransparant, Verduisterend, Zonwerend

Productomschrijving

Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn aangebracht. Dat is het kenmerk van Luxaflex Twist Rolgordijnen, een eigentijdse variant op een bestaande vorm van raambekleding, zoals de andere Luxaflex Rolgordijnen. Op verrassend eenvoudige wijze kan een keuze worden gemaakt voor de mate van lichtinval en privacy.

Exclusieve stoffen sluiten aan bij elke kantoorinrichting

Een uitgebreide collectie exclusieve stoffen maakt een optimale keuze mogelijk, zodat de Luxaflex Twist Rolgordijn perfect in harmonie is met het kantoorinterieur. De collectie varieert van unikleuren in aantrekkelijke kleuren tot prachtige decoratieve stoffen.
U kunt kiezen voor verfijnde voiles in de open banen of zijdeachtige stof met een uiterst luxueuze uitstraling. Er zijn ook stoffen met bijzondere structuren en streeppatronen of de Symphony, met banen in drie verschillende tinten. In alle gevallen is de kwaliteit hoogwaardig.
In de collectie is ook een aantal stoffen opgenomen die brandwerend zijn.

Simpele bediening met fraaie afwerking

Vanzelfsprekend geeft de hoge kwaliteit van Luxaflex raambekleding u de garantie van jarenlang probleemloos gebruik. De afwerking ligt op een hoog niveau. Het bedieningsmechaniek van de Luxaflex Twist Rolgordijnen is van een smaakvol design en werkt uiterst simpel.
De mate van doorkijk en lichtinval is eenvoudig via de metalen bedieningsketting in te stellen. U kunt het gordijn ook helemaal omhoog trekken. Optioneel is een slingerstang of een bediening met een motor mogelijk.
De onderlat is van aluminium, met ronde aluminium einddopjes. Standaard is een systeem voor wandmontage, maar optioneel is ook bevestiging aan het plafond mogelijk. Als exclusieve optie is het systeem ook verkrijgbaar in een fraaie aluminium uitvoering met een pearl chrome lak finish, met witte, grijze, of zwarte accenten.