HomeLuxaflexLuxaflex Houten Jaloezieën

Luxaflex Houten Jaloezieën

Verkoop vanaf € 343,- 

Lease vanaf € 5,51 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 343,-
Lease per maand vanaf€ 5,51

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLuxaflex
ModelHouten Jaloezieën
HerkomstNederland
SoortHorizontale jaloezieën
DuurzaamJa

Productomschrijving

Luxaflex biedt een hele reeks mogelijkheden op het gebied van Houten Jaloezieën. U kunt uw eigen unieke combinatie creëren door bijvoorbeeld effen gekleurd ladderband te kiezen of juist een mooie decoratieve print, afhankelijk van de breedte van de gekozen lamel. De mogelijkheden zijn talrijk.

Nieuw in het assortiment: 68 mm houten jaloezieën

Naast de 35 en 50 mm Houten Jaloezieën is de collectie uitgebreid met 68 mm brede lamellen met name geschikt voor grotere ramen. De nieuwe 68 mm lamellen van Luxaflex hebben een unieke vorm voor een perfecte overlap van de lamellen. Dit geeft een exclusieve uitstraling en houdt het licht en de zon buiten.
De Luxaflex Houten Jaloezieën zijn leverbaar in veel van onze inspirerende houtsoorten en kleuren en passen bij verschillende stijlen en trends.

Vele kleuren mogelijk

De collectie kent vele kleuren en trendy tinten wit en grijs. Kies bijvoorbeeld voor Pianolak lamellen met een hoge glansgraad die het interieur een chique uitstraling geven. Ook kunt u kiezen voor Kleur op Maat. Voor een perfecte harmonie met het interieur zijn de kleuren van het NCS (Natural Colour System) en RAL systeem in elke lamelbreedte leverbaar.
De kleuren van de zichtbare delen van de Luxaflex Houten Jaloezieën zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, dus ook de houten koof, de onderlat en alle koorden. Een mooi voorbeeld zijn ook de nieuwe unieke bedieningstassels, een mix van hout en aluminium. Elke Luxaflex Houten Jaloezie is standaard van deze nieuwe bedieningstassels voorzien.
U kunt ook kleuren en houtsoorten combineren.

Verschillende houtsoorten

Hardhout, zoals bijvoorbeeld walnoot of esdoorn, geeft het interieur een exclusieve uitstraling. Een speciaal ontwikkelde UV-olie versterkt tevens het karakter.
Bamboe, het ecologische aspect van de Luxaflex Houten Jaloezieën ligt in het feit dat de grondstof, bamboe, bijzonder snel groeit en weer aangeplant kan worden. Luxaflex selecteerde de beste plantages en biedt u met bamboe, als lichtste houtsoort met hardhouteigenschappen, gemakkelijk te bedienen jaloezieën.
Basics, dit materiaal wordt toegepast op plaatsen waar het binnenklimaat ongeschikt is voor echt hout, bijvoorbeeld in ruimten met een hoge vochtigheid zoals badkamers en huizen aan het water. Het eerste alternatief dat eruit ziet en voelt als hout.

Duurzaam Luxaflex

Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC) voor gecertificeerde producten zoals de Luxaflex Houten Jaloezieën en nu ook bij de Rainforest Alliance. De collectie bestaat voor het merendeel uit hout met het FSC-label. Ook bieden we Bamboe aan, het meest ecologisch verantwoorde hout afkomstig van speciale plantages. Hiermee toont Luxaflex zijn betrokkenheid bij een duurzame wereld.

Uitgebreide reeks comfortabele bedieningssystemen

De Houten Jaloezieën van Luxaflex zijn standaard bediendbaar met een koord. Ook zijn er diverse andere oplossingen optioneel leverbaar die het gebruik en het comfort zo optimaal mogelijk maken: tuimelen met een stang, bediening met een slingerstang of elektrisch.
Een stijlvolle houten bovenrail met fraai, zichtbaar bedieningsmechanisme geeft uw interieur een klassiek en romantisch tintje. Deze is altijd uitgevoerd met 50 mm brede lamellen in combinatie met een ladderband. U kunt kiezen uit het complete aanbod van 26 uni kleuren en 22 dessins.
Voor een stijlvolle look kiest u voor Fusion, een mooie combinatie van hout en geanodiseerd aluminium. De onderlat en het koordgewicht hebben een prachtige design afwerking.