HomeLuxaflexLuxaflex Rolgordijnen

Luxaflex Rolgordijnen

Verkoop vanaf € 108,- 

Lease vanaf € 1,73 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 108,-
Lease per maand vanaf€ 1,73

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLuxaflex
ModelRolgordijnen
HerkomstNederland
SoortRolgordijnen
DessinUni
EigenschappenTransparant, Verduisterend, Zonwerend
DuurzaamJa

Productomschrijving

Luxaflex voegt een nieuwe dimensie aan het alom bekende rolgordijn toe. De collectie is vernieuwd met schitterende stoffen in eigentijdse modekleuren en prachtige patronen, structuren en transparanties. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, zeker als u accessoires kiest om uw rolgordijn een persoonlijk accent te geven. Hiermee wordt het rolgordijn een uiterst decoratieve raambekleding volledig afgestemd op uw smaak en functionele wensen.

Geschikt voor grote kantoorramen

Met de XL en XXL systemen speelt Luxaflex in op de trend van grotere ramen die steeds meer in moderne architectuur in kantoren wordt toegepast. Uitgekiende systemen maken de bediening licht en de montage gemakkelijk. In combinatie met Xtra brede stoffen worden grote breedtes moeiteloos overspannen.

Fotoprints

De Luxaflex Expressions Rolgordijnen hebben aantrekkelijke patronen met bijvoorbeeld fotoprints, romantische bloemen, moderne grafische beelden of vrolijke kinderdessins, ideaal voor in kinderdagverblijven of in de kinderhoek in een hotel.

Duurzame stoffen bij Luxaflex

Bij het samenstellen van de collectie is er veel aandacht uitgegaan naar duurzaamheid. Er zijn zelfs stoffen die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen. Of een andere groene stof, die gemaakt wordt van melkzuur, zoals dat voorkomt in suikerriet en maïszetmeel. Een volledig biologisch afbreekbare stof, een visitekaartje voor uw kantoor.

Over Luxaflex

Luxaflex raambekleding in speciale vormen of voor vochtige ruimtes. Hierbij kunt u denken aan exclusieve rolgordijnen, zonwering, duette shades of jaloezieën. Alle raambekleding producten van Luxaflex kunnen op maat gemaakt worden en afgestemd worden op uw wensen. Raamdecoratie van Luxaflex zijn er in verschillende patronen en kleuren.