HomeLuxaflexLuxaflex Plissé Shades

Luxaflex Plissé Shades

Verkoop vanaf € 179,- 

Lease vanaf € 2,87 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 179,-
Lease per maand vanaf€ 2,87

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLuxaflex
ModelPlissé Shades
HerkomstNederland
SoortPlisségordijnen
DessinUni, Patroon
EigenschappenAkoestisch, Transparant, Verduisterend, Zonwerend
DuurzaamJa

Productomschrijving

Plissé Shades zijn geschikt voor uiteenlopende raamvormen en beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. Er is keuze uit vier transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor kantoorramen in diverse vormen. Er zijn twee plooibreedtes beschikbaar.

Te combineren met Luxaflex Duette Shades

De Luxaflex Plissé collectie biedt een uitgebreide keuze aan stoffen met een verschillende transparantie die naar gelang uw keuze, in meer of mindere mate privacy bieden. Van transparant tot verduisterend.
Luxaflex Plissé Shades zijn in één product uitstekend te combineren met de stoffen uit de Luxaflex Duette-Shades collectie. Zo worden de keuzemogelijkheden vergroot, zowel in transparantie als in stof.

Duurzame stof bij Luxaflex

Duurzaamheid is een belangrijke factor bij de samenstelling van deze collectie. Luxaflex draagt zijn steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving door de grondstoffen zorgvuldig te selecteren, aandacht te schenken aan de productiemethode en -indien mogelijk- de stoffen opnieuw te gebruiken. De stof Revival, gemaakt van 100% gerecycled polyester garen, benadrukt dit nog eens. Deze stof is beschikbaar in een plooibreedte van 20 mm.

Stoffen met extra eigenschappen

De De Luxaflex Plissé Shades collectie biedt twee verschillende coatings, elk met hun eigen specifieke eigenschappen:

  • Topar Plus is een zonlicht reflecterende coating, die geen effect heeft op de kleur van de stof. Dit maakt de stof uitermate geschikt voor alle kantoorruimtes met grote glaspartijen zoals entrees, vergaderruimtes, of collegazalen.
  • DustBlock is een vuilwerende coating, waardoor deze stoffen geschikt zijn voor ruimtes zoals bijvoorbeeld de keuken van het bedrijfsrestaurant waar de kans op vlekken groter is dan in andere ruimtes.

Bedieningsopties Luxaflex Plissé Shades

Het LiteRise bedieningssysteem is koordloos en makkelijker dan ooit te bedienen. U kunt de shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen door middel van een handgreep. Het ontwerp zorgt ervoor dat de shades op elke gewenste positie blijven hangen.
Naast LiteRise zijn er verschillende modellen beschikbaar zoals Dag & Nacht en Top Down/Bottom Up.