HomeNeomounts by Newstar

Neomounts by Newstar

Neomounts by Newstar maakt monitorarmen in vele soorten. Monitorarmen voor solo monitoren, met 2 beeldschermen, 3 beeldschermen, met laptop of voor een curved beeldscherm. Neomounts by Newstar heeft het. Niet alleen zijn deze monitorarmen erg betaalbaar, maar ook van hoge kwaliteit.

Lees meer

1 / 1

Monitorarmen van Neomounts by Newstar zijn ergonomisch in te stellen

Met de monitorarmen van Neomounts by Newstar zorgt u voor een ergonomische werkplek waarbij u 1 of meerdere beeldschermen op de juiste werkhoogte kunt plaatsen. Neomounts by Newstar is erg ingesteld op het ergonomisch werken. Dit omdat ze het beste voor hun consumenten willen. Alle monitorarmen zijn verstelbaar in hoogte en diepte en bijna alle monitorarmen zijn te zwenken, roteren of kantelen. Verder beschikt een aantal monitorarmen van Neomounts by Newstar over een gasveer systeem zodat u gemakkelijk de hoogte kan verstellen zo nodig. 
Waarom is een ergonomische houding zo belangrijk? Als uw monitorarm verkeerd is afgesteld kan het zijn dat u te veel omhoog of omlaag aan het kijken bent. Hierdoor kan u in de toekomst rug- en schouderklachten krijgen. Daarom heeft Neomounts by Newstar er voor gezorgd dat de monitorarmen voor elke gebruiker te verstellen zijn.

  • Verstelbaar in hoogte en diepte
  • Zwenken
  • Roteren
  • Kantelen
  • Geen rug- en schouderklachten

VESA systeem

De monitorarmen beschikken allemaal over een VESA systeem. Wat houdt dit in? Een VESA systeem is een montage systeem wat veel wordt gebruikt en erg makkelijk is te monteren. De montage gebeurt door middel van gaatjes.

  • Veelvoorkomend
  • Simpel en makkelijk 

Opgeruimd staat netjes

Voor de snoeren en kabels uit uw beeldschermen heeft Neomounts by Newstar ook een oplossing voor gevonden. De snoeren kunnen weg gewerkt worden in de monitorarmen. Zo houdt u een schoon en overzichtelijk bureau en het is ook nog eens veilig. Door de snoeren weg te werken is er namelijk geen risico meer dat er een drankje over een snoer heen komt of dat iemand aan een snoer vast blijft haken.
Deze monitorarmen staan bekend om hun hoge kwaliteit, installatiegemak en betaalbaarheid. U kunt deze producten ideaal toepassen in zakelijke omgevingen, zoals kantoor, overheid, gezondheidszorg, maar ook onderwijs, horeca of voor uw medewerkers als die thuis werken. Alle producten van Neomounts by Newstar zijn van hoge kwaliteit en bieden 5 jaar garantie.

  • 5 jaar garantie
  • Betaalbaar
  • Hoge kwaliteit

Meer over Neomounts by Newstar?

Neem contact op met onze experts of bezoek onze showrooms voor vele mogelijkheden van Neomounts by Newstar.

Series