HomeNeomounts by NewstarNeomounts by Newstar NM-D775DX3-Triple monitorarm

Neomounts by Newstar NM-D775DX3-Triple monitorarm

Verkoop vanaf € 362,- 

Lease vanaf € 5,81 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 362,-
Lease per maand vanaf€ 5,81

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNeomounts by Newstar
ModelNM-D775DX3-Triple
HerkomstNederland
SoortMonitorarmen

Productomschrijving

De Neomounts by Newstar NM-D775DX3-Triple is een monitorarm voor 3 beeldschermen. Dit kan erg handig zijn voor een goed overzicht van uw werk of bijvoorbeeld wanneer u werkt als planner, grafisch medewerker of in een meldkamer. De meerdere beeldschermen kunnen een rust creëren zodat u meer concentratie heeft en minder stress.

Efficiënter werken met de Neomounts by Newstar NM-D775DX3-Triple monitorarm

Veel werknemers vinden meerdere beeldschermen productiever en rustgevender, ook is het beter voor uw houding. Doordat de snoeren van de verschillende schermen weg te werken zijn in de arm staat dat ook netjes. Kabelmanagement, of het ontbreken ervan, is een groot probleem op kantoren. Als kabels goed zijn weggewerkt is dat ook nog eens veilig. 

Montage op de juiste hoogte

Deze Neomounts by Newstar beeldschermarm maakt u aan uw werkplek vast door deze te bevestigen via een bureauklem. Vervolgens kunt u de monitorarm zelf eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen en bovendien kunt u dan de flatscreens kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor kunt u verantwoord blijven werken, ook als u lange werkdagen heeft. Het op de juiste hoogte instellen van de arm voor monitoren is erg belangrijk. Hierdoor kunt u namelijk mogelijke rug- en schouderklachten voorkomen.

Kenmerken van de Neomounts by Newstar NM-D775DX3-Triple monitorarm

Deze NM-D775DX3-Triple monitorarm is toepasbaar voor 3 beeldschermen tot 606,9 mm per stuk. De monitor is beschikbaar in de kleuren, zwart, zilver en wit. Het maximale gewicht wat deze arm kan dragen is 6 kilo per beeldscherm. VESA: 75 x 75 mm of 100 x 100 mm, dit is een montagesysteem wat makkelijk te monteren is doormiddel van gaatjes. De NM-D775DX3-Triple monitorarm is 20 graden te kantelen, 360 graden te roteren en 360 graden te zwenken. U heeft recht op 5 jaar garantie.

  • 3 beeldschermen
  • Tot 606,9 mm per stuk
  • Zwart, wit en zilver
  • 6 kilo per beeldscherm
  • VESA: 75 x 75 mm – 100 x 100 mm
  • Kantelen: 20 graden.
  • Roteren: 360 graden.
  • Zwenken: 360 graden. 
  • Garantie: 5 jaar.