HomeNeomounts by NewstarNeomounts by Newstar FPMA-D550BLACK monitorarm

Neomounts by Newstar FPMA-D550BLACK monitorarm

Verkoop vanaf € 56,- 

Lease vanaf € 0,90 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 56,-
Lease per maand vanaf€ 0,90

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNeomounts by Newstar
ModelFPMA-D550BLACK
HerkomstNederland
AfmetingenNewStar FPMA-D550BLACK monitorarm afmetingen
SoortMonitorarmen

Productomschrijving

Aan de Neomounts by NewStar FPMA-D550BLACK monitorarm kunt u de meest voorkomende beeldschermen vast monteren. Dat komt doordat deze arm over een quick release beschikt waardoor de monitor eenvoudig aan de arm gemonteerd kan worden en ervan afgehaald kan worden. Een quick release staat ook wel voor een snel ontkoppelingsmechanisme.  

Eenvoudige montage van de Neomounts by NewStar FPMA-D550BLACK monitorarm

Het beeldscherm dat u plaatst aan de Neomounts by NewStar FPMA-D550BLACK monitorarm, zit gegarandeerd veilig en snel vast. De monitorarm zelf zit vast door middel van een bureauklem op het bureau of u heeft de mogelijkheid om een bureaudoorvoer te bevestigen. De snoeren zijn makkelijk weg te werken via de Neomounts by NewStar FPMA-D550BLACK monitorarm. 

Om geen gezondheidsklachten te krijgen, zoals in uw nek of rug, is het noodzaak dat u niet alleen goed zit in een goede bureaustoel, maar ook uw beeldscherm op de juiste hoogte heeft. Deze FPMA-D550BLACK beeldschermarm van Neomounts by NewStar is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Daarnaast kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Wanneer weet je dat je goed zit? Op het moment dat uw beeldscherm op ooghoogte is ingesteld. 

Specificaties van de Neomounts by NewStar FPMA-D550BLACK monitorarm 

Deze Neomounts by NewStar monitorarm is beschikbaar voor 1 beeldschermen van 254 tot 812,8 mm. Alleen leverbaar in de kleur zwart. Het maximale gewicht wat deze monitorarm kan dragen is 8 kilo. VESA van: 75 x 75 mm – 100 x 100 mm (Dit is een veelvoorkomend monteer systeem, ook wel bekend als Flat Display Mounting Interface).
Deze Neomounts by NewStar arm voor beeldschermen is veilig bruikbaar als u via een bureauklem of bureaudoorvoer de monitorarm bevestigt. De monitorarm kan tot 90 graden kantelen, 360 graden roteren en kan tot 180 graden zwenken. U heeft recht op 5 jaar garantie. 

  • 1 beeldscherm 
  • 254 tot 812,8 mm 
  • Zwart 
  • Max. 8 kilo 
  • VESA: 75 x 75 mm – 100 x 100 mm 
  • Bureauklem of bureaudoorvoer 
  • Kantelen: 90 graden 
  • Roteren: 360 graden 
  • Zwenken: 180 graden 
  • 5 jaar garantie