HomeNeomounts by NewstarNeomounts by Newstar FPMA-D860 serie monitorarm

Neomounts by Newstar FPMA-D860 serie monitorarm

Verkoop vanaf € 77,- 

Lease vanaf € 1,24 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 77,-
Lease per maand vanaf€ 1,24

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNeomounts by Newstar
ModelFPMA-D860 serie
HerkomstNederland
SoortMonitorarmen

Productomschrijving

Met de Neomounts by Newstar FPMA-D860 serie monitorarm kunt u 1 of 2 beeldschermen plaatsen. U kunt de beeldschermarm monteren op het bureau via een bureauvoet. 
Veel werknemers vinden een monitorarm veel fijner werken. Het beeldscherm is op de juiste werkhoogte eenvoudig te plaatsen. Verder is deze Neomounts by Newstar FPMA-D860 serie monitorarm gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren.

Ergonomisch werken met de Neomounts by Newstar FPMA-D860

Een ergonomische werkhouding waarbij u geen last krijgt van uw rug of nek is wanneer u het beeldscherm of de beeldschermen op ooghoogte heeft staan. Ook dienen uw benen in een hoek van 90 graden op de grond staan en uw rug recht tegen de leuning aan. Dit is aan te bevelen voor iedereen, vooral als u lange dagen maakt waar u het meeste van de tijd zit. 
Op lange termijn kunt u namelijk rug- en schouderklachten krijgen als u te lang in een verkeerde positie aan het werken bent.
Zo maakt u van uw werkplek een ergonomische werkplek en blijft u genoeg ruimte over houden op uw bureau. Ook kunt u de snoeren goed wegwerken via de monitorarm zodat we veilig kunnen stellen dat er geen ongeluk kan gebeuren met loshangende snoeren. 

Kenmerken van Neomounts by Newstar FPMA-D860 serie monitorarm

Deze monitor arm is toepasbaar voor beeldschermen tot 812,8 mm. De Neomounts by Newstar FPMA-D860 serie monitorarm kent 2 varianten: FPMA-D860BLACK en FPMA-D860DBLACK. De monitorarm is enkel te leveren in het zwart. Het maximale gewicht is 8 kilo per arm. FPMA-D860BLACK  is geschikt voor 1 flatscreen. FPMA-D860DBLACK is geschikt voor 2 flatscreens. 
VESA is van 75 x 75 mm – 100 x 100 mm, VESA staat voor Video Electronics Standards Association en is een universele maat die wordt aangehouden door het grootste deel van de fabrikanten van schermen. Bureaumontage is via een bureauvoet. U heeft 5 jaar recht op garantie.

  • Tot 812,8 mm
  • 2 varianten
  • Zwart
  • 8 kilo max.
  • FPMA-D860BLACK, 1 scherm
  • FPMA-D860DBLACK, 2 schermen
  • VESA: 75 x 75 mm – 100 x 100 mm
  • Montage: bureauvoet
  • 5 jaar garantie