HomeNeomounts by NewstarNeomounts by Newstar NM-D775Plus monitorarm

Neomounts by Newstar NM-D775Plus monitorarm

Verkoop vanaf € 231,- 

Lease vanaf € 3,71 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 231,-
Lease per maand vanaf€ 3,71

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNeomounts by Newstar
ModelNM-D775Plus
HerkomstNederland
AfmetingenNewStar NM-D775Plus Monitorarm afmetingen
SoortMonitorarmen

Productomschrijving

De nieuwste trend op het gebied van beeldschermen zijn curved of extra brede monitoren. Met deze Neomounts by Newstar NM-D775Plus Monitorarm, bevestigt u zo’n breed beeldscherm of curved screen aan uw werkplek met een bureauklem of een bureaudoorvoer. 

Waarom een curved monitor?

Het gebogen scherm van een curved beeldscherm creëert een panoramisch effect. Dit zorgt ervoor dat u meer diepte ervaart. Voor beroepen waar simulatie toegepast wordt is dit een extra stap naar de realiteit. Bovendien is de afstand van uw ogen tot de monitor over het hele scherm gelijk. Door gebruik te maken van een beeldschermarm voorkomt u rug- en schouderklachten. Door namelijk uw beeldscherm op de juiste ooghoogte in te stellen, hoeft u niet te ver naar beneden of omhoog te kijken.

Ergonomisch

De enige manier waarop u alle risico’s van rug- en schouderklachten uitsluit is door uw monitorarm op de juiste hoogte in te stellen. Verder is een goede houding ook belangrijk. Zorg dat uw armleuningen gelijk zijn met het bureau, uw benen in een hoek van 90 graden staan en het beeldscherm op oog hoogte is ingesteld. 

Clean desk

De snoeren van uw brede beeldscherm of curved screen zijn mooi weg te werken in de monitorarm. Niet alleen geeft een opgeruimd bureau overzicht en rust, maar is het ook veiliger nu de snoeren niet in de weg zitten.

Kenmerken van de Neomounts by Newstar NM-D775Plus Monitorarm 

Deze monitorarm is toepasbaar voor 1 curved of extra breed beeldscherm tot 1244,6 mm. U heeft de keuze uit 3 kleuren, zwart, zilver en wit. Het maximale gewicht wat deze monitorarm kan dragen is 18 kilo. De monitorarm kan kantelen tot 90 graden, roteren tot 360 graden en zwenken van 180 tot 360 graden. U heeft recht op 5 jaar garantie. 

  • 1 curved of breed beeldscherm.
  • Tot 1244,6 mm.
  • Zwart, zilver en wit
  • 18 kilo max.
  • Kantelen: 90 graden.
  • Roteren: 360 graden.
  • Zwenken: 180 – 360 graden. 
  • Garantie: 5 jaar.