HomeNeomounts by NewstarNeomounts by Newstar FPMA-D750D Duo monitorarm

Neomounts by Newstar FPMA-D750D Duo monitorarm

Verkoop vanaf € 256,- 

Lease vanaf € 4,11 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 256,-
Lease per maand vanaf€ 4,11

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNeomounts by Newstar
ModelFPMA-D750D Duo
HerkomstNederland
AfmetingenNewStar FPMA-D750D Duo monitorarm afmetingen
SoortMonitorarmen

Productomschrijving

Gaat u overstappen om op twee beeldschermen te werken? Dan is de Neomounts by Newstar FPMA-D750D Duo monitorarm een aanrader voor u.

VESA

U kunt de flatscreens op meerdere plaatsen draaien, zodat u uw werk efficiënt en ergonomisch uit kunt voeren. Natuurlijk wilt u geen last van uw nek of rug krijgen en met een goede ergonomische werkhouding kunt u dit voorkomen. De monitorarm is snel en eenvoudig te verstellen.
Monitoren met een VESA-gatenpatroon van 75 x 75 mm of 100 x 100 mm zijn te plaatsen op deze monitorarmen. VESA staat voor Video Electronics Standards Association en is een universele maat die wordt aangehouden door het grootste deel van de fabrikanten van schermen. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten. 

Efficiënter werken met de Neomounts by Newstar FPMA-D750D Duo

Het werken met meerdere schermen zien we steeds vaker. Als uw werkzaamheden zodanig zijn dat 1 beeldscherm te klein is, dan kunt u de Neomounts by Newstar FPMA-D750D Duo monitorarm gebruiken om 2 monitoren te plaatsen. Een extra beeldscherm kunt u ook aanschaffen voor de reden dat het veel overzichtelijker werkt. Meerdere werknemers vinden het efficiënter en relaxter werken, ook vinden ze dat er met minder fouten wordt gewerkt. Deze monitorarm is geschikt voor flatscreens tot een grootte van 812,8 mm en niet zwaarder dan maximaal 9 kilo per scherm.

Kenmerken van de Neomounts by Newstar FPMA-D750D Duo monitorarm

De beeldschermarmen zijn leverbaar in het wit, zilver en zwart. Het maximale gewicht is 9 kilo per scherm, dus maximale gewicht 18 kilo in totaal. Het VESA-monteersysteem is 75 x 75 mm – 100 x 100 mm. Bureaumontage kan via een bureauklem of bureaudoorvoer worden gedaan. U heeft recht op 5 jaar garantie

  • 2 beeldschermen
  • Tot 812,8 mm
  • Wit, zilver of zwart
  • Max. 9 kilo, max totaal 18 kilo
  • VESA: 75 x 75 mm – 100 x 100 mm
  • Bureauklem of bureaudoorvoer
  • 5 jaar garantie