HomeNeomounts by NewstarNeomounts by Newstar FPMA-D550D3 Triple monitorarm

Neomounts by Newstar FPMA-D550D3 Triple monitorarm

Verkoop vanaf € 115,- 

Lease vanaf € 1,85 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 115,-
Lease per maand vanaf€ 1,85

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNeomounts by Newstar
ModelFPMA-D550D3 Triple
HerkomstNederland
AfmetingenNewStar FPMA-D550D3 Triple monitorarm afmetingen
SoortMonitorarmen

Productomschrijving

De Neomounts by Newstar FPMA-D550D3 Triple monitorarm is geschikt voor beeldschermen met een maximum van 736,6 mm per scherm. De arm zelf is via een bureauklem of bureaudoorvoer te plaatsen op uw werkplek. De 3 beeldschermen zijn simpel te monteren en sluiten mooi op elkaar aan. Hierdoor krijgt u een overzichtelijke indruk op uw werkplek.

Door deze 3 in 1 Neomounts by Newstar FPMA-D550D3 Tripple monitorarm aan te schaffen, houdt u genoeg ruimte aan uw bureau over. Zoals u wel al eens heeft gehoord een opgeruimd bureau is een opgeruimd hoofd en dus ook een productiever hoofd.  
Verder ervaren medewerkers het gebruik van twee of meer monitoren als vooruitstrevender en comfortabeler, ook wordt er aanzienlijk sneller en met minder fouten gewerkt. Het werken met meerdere beeldschermen is zeer eenvoudig te leren en fouten zijn sneller en eenvoudiger te herstellen. 

De Neomounts by Newstar FPMA-D550D3 Triple monitorarm op de juiste werkhoogte 

Wanneer u niet de beeldschermen op de juiste hoogte heeft, kan dit uitlopen tot rug- en schouderklachten. Het is dan ook van belang dat u uw monitorarm op de juiste hoogte instelt. De schermen zelf zijn via schroefjes te bevestigen aan de VESA-plaatjes. Dit is een gaatjessysteem wat voor de meest gangbare monitoren van toepassing is. Bovendien heeft deze monitorarm een quick release waardoor de monitoren eenvoudig aan de arm gemonteerd kunnen worden of ervan afgehaald kunnen worden. 
In de arm kunt u ook de snoeren kwijt, zodat u niet alsnog een rommelig bureau heeft. 

Kenmerken van de Neomounts by Newstar FPMA-D550D3 Triple monitorarm 

De Neomounts by Newstar FPMA-D550D3 Triple monitorarm is bruikbaar voor 3 beeldschermen tot 736,6 mm. Hij is alleen te leveren in een zwarte kleur. Het maximale gewicht wat deze arm kan dragen is 7 kilo per beeldscherm. De monitorarm kan tot 90 graden kantelen, kan 360 graden roteren en kan tot 180 graden zwenken. U heeft 5 jaar recht op garantie. 

  • 3 beeldschermen 
  • Tot 736,6 mm 
  • Zwart 
  • 7 kilo max. 
  • Kantelen: 90 graden 
  • Roteren: 360 graden 
  • Zwenken: 180 graden 
  • 5 jaar garantie