Nora - Norament

Nora Norament rubber tegels bieden een modulaire vloeroplossing van duurzame kwaliteit met uitstekende functionaliteit. De rubber tegels zijn uitermate slijtvast en laten zich makkelijk en snel zonder agressieve en milieubelastende schoonmaakmiddelen reinigen. Dit komt door het gesloten oppervlak dat onder hoge druk verkregen is. Standaard is de rubber vloerbedekking beschikbaar in tegels in vierkant formaat van 1004 x 1004 mm.

Lees meer
 • Circular icon
  Nora Norament 926 825 rubber vloerbedekking 0890
  Nora Norament 926 825 rubber vloerVanaf € 68,-
 • Circular icon
  Nora Norament 926 Grano 5318 rubber vloer
  Nora Norament 926 Grano rubber vloerVanaf € 77,-
 • Circular icon
  Nora Norament 926 Satura 5132 rubber vloer
  Nora Norament 926 Satura rubber vloerVanaf € 77,-
 • Circular icon
  Nora Norament rubber Trapvormen
  Nora Norament Trapvormen rubber vloerVanaf € 64,-
 • Circular icon
  Nora Norament 926 Arago 5171
  Nora Norament 926 Arago rubber tegelsVanaf € 78,-
 • Circular icon
  Nora Norament 926 Castello 5353
  Nora Norament 926 Castello rubber vloerVanaf € 81,-

De collectie bestaat uit 6 verschillende dessins, waaronder de klassieke rubber noppenvloer Norament 926/825, in een zeer ruim assortiment aan kleuren. 

Nora Norament rubber vloeren, de kenmerken

 • Geschikt voor verduurzamen van gebouwen en gezond werk- en leefklimaat

Rubber is een natuurlijk materiaal en vrij van schadelijke PVC, ftlaten en halogenen. Het heeft een zeer lage emissiewaarde waardoor het bijdraagt aan een gezond binnenklimaat op de woon- en werkvloer. Doordat ze ze vrij is van PVC en chloor is de vloer brand- en vlamwerend. Voor haar duurzaamheid is ze gecertificeerd met vele internationaal erkende Eco-labels, zoals: LEED, Blaue Engel, EPD et cetera. 

 • Zeer slijtvast met een lange levensduur

Doordat de rubber vloer sterk, robuust en zeer slijtvast is het zeer geschikt voor intensief en zwaar gebruik en kent vele toepassingen voor kantoren, openbare gebouwen als musea, luchthavens, ziekenhuizen, scholen, gezondheidcentra, overheidsinstellingen enzovoort. De maximale druk sterkte, tot 6N/mm2 en het minimale indrukgedrag dragen bij aan een lange levensduur van de vloer.

 • Eenvoudig en economisch in onderhoud

Groot onderhoudsgemak doordat er geen agressieve en dure schoonmaakmiddelen nodig zijn om uw rubber vloerdekking mooi te houden, slechts water. Dit scheelt aanzienlijk op uw budget voor onderhoudskosten van uw vloer en zorgt voor een behoorlijke kostenbesparing. En dat gedurende de gehele levensduur! Door het waterdichte oppervlak is een kostbare coating of toplaagbehandeling ook niet nodig. 

 • Hygiënisch en schoon

Door het gesloten oppervlak is de vloer bestand tegen vet en vloeistoffen wat het een uiterst hygiënische en vloerbedekking maakt. En zeer geschikte keuze voor toepassing in ruimtes en gebouwen met strenge hygiëne eisen. Denk hierbij aan zorgcentra, kinderdagverblijven, ziekenhuizen, keukens, kantineruimtes et cetera. Wist u dat een Norament vloer ook bestand is tegen eventuele brandplekken van sigarettenpeuken? 

 • Ontworpen voor veiligheid, comfort en welzijn

Zacht en elastisch waardoor het hoog loopcomfort biedt. De hoge akoestische waarde, geluidsreductie tot 20 dB, zorgt ervoor dat het geluid van druk loopverkeer in openbare gebouwen en kantoren worden beperkt tot een minimum.  De vloeren hebben een hoge antislipfactor, R11, zelfs wanneer de vloer nat en vochtig is, is de vloer veilig en voorkomt glijpartijen. Door de hoge brandveiligheidsklasse, BflS1, zijn de vloeren vlam vertragend en heeft een hoge brandweerbaarheid.

Varianten

Over Nora vloeren

Nora Flooring Systems, kortweg Nora, is fabrikant en marktleider van duurzame rubber vloeren. Het vormt onderdeel van Interface, groot in tapijttegels en vinyl tegels. Nora produceert vloeroplossingen van rubber in een zeer ruim aanbod van verschillende structuren, dessins en kleuren. Modulaire vloeren die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en gebruiksnormen en vele toepassingsgebieden kent. De rubber vloeren zijn slipbestendig, vlam vertragend en akoestisch. Daarnaast zijn ze duurzaam, milieuvriendelijk en leveren een significante bijdrage aan een gezonde leef- en werkomgeving. Nora was één van de eerste vloerfabrikanten die werd gecertificeerd conform de ISO 14001-norm voor milieubeheersystemen. De productiemethodes en alle grondstoffen worden met regelmaat op ecologische normen getest door onafhankelijke instituten. 

Rubber vloeren zijn ook mooi in combinatie met zachte vloerbedekking of een karpet. Met een schoonloopmat geniet u nog langer van uw vloer.