HomeNoraNoraplanNora Noraplan Valua rubber vloer

Nora Noraplan Valua rubber vloer

Verkoop vanaf € 51,- 

Lease vanaf € 0,82 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 51,-
Lease per maand vanaf€ 0,82

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNora
ModelNoraplan Valua
HerkomstDuitsland
Kleuren en materialenNora Noraplan Valua kleuren
SoortRubber vloeren
AanleveringBanen, Stroken
VerwerkingGelijmd
DessinPatroon
DuurzaamJa

Productomschrijving

De Nora Noraplan® Valua is onderdeel van het Noraplan® Systeem leverbaar in planken en banen. Alle producten zijn geschikt voor intensief gebruik en voldoen aan de hoogste eisen m.b.t. duurzaamheid, vuilafstotende- en slipbestendige eigenschappen. De Noraplan® Valua combineert de specifieke structuren en eigenschappen van een natuurvloer met de voordelen van een rubber vloerbedekkingen.

De indicatieprijs is per m².

De Noraplan® Valua combineert de specifieke structuren en eigenschappen van een natuurvloer met de voordelen van een rubber vloerbedekkingen. Leverbaar in maar liefst 32 op de natuur gebaseerde kleuren in 2 verschillende patroonvarianten, de een aanwezig en de ander onopvallend.

Noraplan Valua, de kenmerken

  • Aanlevering: planken 610 x 205 mm/610 x 305 mm/ 1220 x 405 mm, rol 15 x 1,22 mtr/12 x 1,22 mtr
  • Classificatie: 23/34/42
  • Totale dikte: 2,0 mm en 3,0 mm
  • Geluidsreductie: 6dB
  • Brandveiligheid: BflS1

Nora vloerplanner

Met deze handige vloerplanner van Nora  kunt u alle kleuren voor uw rubber vloerbedekking, in elke willekeurige ruimte, bekijken. 

Over Nora Systems

Het Duitse Nora Systems, met haar thuisbasis in Weinheim, begon eind jaren dertig als producent van schoenzolen en is vandaag de dag uitgegroeid tot werelds grootste producent van elastische rubber vloerbedekkingen en vloeroplossingen. Sinds 2012 is het bedrijf operatief in meer dan 80 landen en heeft 16 verkoopkantoren. De basiswaarden en hoogste prioriteit zijn topkwaliteit vloeren te leveren die geheel op milieuvriendelijke wijze, duurzaam geproduceerd met als streven de creatie van een gezond binnenklimaat op werkvloer en woonomgeving. Getuige dat hier aan wordt voldaan is de aan het door instituut TÜV Rheinland ontleende "Blaue Engel" certificaat, uitgegeven voor volledig emissievrije vloerbedekkingen en legmaterialen. Aanvullend beschikt Nora Systems als enige fabrikant van elastische vloerbedekkingen over mileuverklaringen conform DIN EN ISO 14025 richtlijn. Ook voor haar unieke design en concepten hebben ze verschillende prestigieuze awards op haar naam staan.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Nora.