HomeNoraNoraplanNora Noraplan Signa rubber vloer

Nora Noraplan Signa rubber vloer

Verkoop vanaf € 48,- 

Lease vanaf € 0,77 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 48,-
Lease per maand vanaf€ 0,77

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNora
ModelNoraplan Signa
HerkomstDuitsland
SoortRubber vloeren
AanleveringTegels
VerwerkingGelijmd
DessinPatroon
DuurzaamJa

Productomschrijving

De Nora Noraplan® Signa is onderdeel van het Noraplan® Systeem leverbaar in rubber tegels en rubber banen voor grenzeloze ontwerpmogelijkheden. Alle producten zijn geschikt voor intensief gebruik en voldoen aan de hoogste eisen m.b.t. duurzaamheid, vuilafstotende- en slipbestendige eigenschappen. De Noraplan® Signa heeft een glad oppervlak en is leverbaar in een breed scala van kleuren afhankelijk van het formaat.

Noraplan Signa is leverbaar in tegels in vierkant formaat van 610 x 610 mm en op rol, in banen van 1.22 x 12.0 mtr/1.22 x 15.0 mtr. Ook is deze rubber vloer van Nora leverbaar met extra geluidsisolerende eigenschappen en-/of begrensde elektrisch geleidende eigenschappen. Dit verschilt per kleur en informatie hieromtrent is terug te vinden in de brochure.

De indicatieprijs is per m².

Noraplan Signa, de kenmerken

 • Aanlevering: tegels 610 x 610 mm en banen 1.22 x 12.0 mtr/1.22 x 15.0 mtr
 • Classificatie: 23/34/42
 • Totale dikte: 2,0 mm en 3,0 mm
 • Geluidsreductie: 6dB
 • Brandveiligheid: BflS1
 • Opmerking: afhankelijk van kleur ook leverbaar met extra geluidsisolerende eigenschappen en/of begrensde elektrisch geleidende eigenschappen

Nora vloerplanner

Met deze handige vloerplanner van Nora kunt u alle kleuren voor uw rubber vloerbedekking, in elke willekeurige ruimte, bekijken. 

Nieuw: Noraplan nTx

Deze nieuwe zelfklevende rubber vloerbedekking beperkt uitvaltijden en bespaart kosten Dit is simpel gezegd een oplossing waarbij onze rubber vloerbedekking (af-fabriek) met lijm op de rug wordt aangeleverd.
Naast snelle renovaties over bestaande vloerafwerkingen (zelfs met verhoogde restvochtwaarde) wat veel tijd en kosten bespaard is het Nora nTx systeem ook in relatie tot het aardbevingsbestendigheid erg geschikt.

Nora nTx is verkrijgbaar voor de producten van Nora:

 • Noraplan Sentica
 • Noraplan Unita
 • Noraplan Eco
 • Noraplan Stone
 • Noraplan Valua

Over Nora Systems

Het Duitse Nora Systems, met haar thuisbasis in Weinheim, begon eind jaren dertig als producent van schoenzolen en is vandaag de dag uitgegroeid tot werelds grootste producent van elastische rubber vloerbedekkingen en vloeroplossingen. Sinds 2012 is het bedrijf operatief in meer dan 80 landen en heeft 16 verkoopkantoren. De basiswaarden en hoogste prioriteit zijn topkwaliteit vloeren te leveren die geheel op milieuvriendelijke wijze, duurzaam geproduceerd met als streven de creatie van een gezond binnenklimaat op werkvloer en woonomgeving. Getuige dat hier aan wordt voldaan is de aan het door instituut TÜV Rheinland ontleende "Blaue Engel" certificaat, uitgegeven voor volledig emissievrije vloerbedekkingen en legmaterialen. Aanvullend beschikt Nora Systems als enige fabrikant van elastische vloerbedekkingen over mileuverklaringen conform DIN EN ISO 14025 richtlijn. Ook voor haar unieke design en concepten hebben ze verschillende prestigieuze awards op haar naam staan.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Nora.