HomeNoraNoramentNora Norament Trapvormen rubber vloer

Nora Norament Trapvormen rubber vloer

Verkoop vanaf € 64,- 

Lease vanaf € 1,03 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 64,-
Lease per maand vanaf€ 1,03

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNora
ModelNorament Trapvormen
HerkomstDuitsland
SoortRubber vloeren
AanleveringStroken
VerwerkingGelijmd
DessinPatroon
DuurzaamJa

Productomschrijving

Met de Norament Trapvormen biedt Nora de ultieme oplossing voor bekleding en gemakkelijke afwerking van de meest uiteenlopende trapvormen zoals bijvoorbeeld wenteltrappen of voorgevormde trapvormen met trapneus. Voor elke behoefte is een op maat gesneden oplossing mogelijk. Door het gebruik van de Norament Trapvormen wordt de trap volledig in het interieur betrokken of wordt de trap een eyecatcher in het geheel. Tevens bestaat er de mogelijkheid om veiligheidsstroken voor verhoogde slipvastheid of signaalstroken te integreren in het loopvlak of in het verticale gedeelte van de trapvorm, veiligheidsstroken of signaalstroken in uni kleuren van 2 of 3 cm breed of fluorescerende signaalstrepen in 2 cm breed.

Norament trapvormen, de kenmerken

  • Dessins: de Norament 926 (productfoto 2 ) met haar klassieke ronde noppen oppervlak, de Norament Satura (productfoto 3 ) met een subtiel vlokkendessin en de Norament Grano (productfoto 4 ) met contrasterende verwerking van granulaat vlokken.
  • Dikte: Norament 926 en Grano - 4,5 mm, Norament Satura - 5,0 mm
  • Breedte: 1285 mm/1614 mm/2004 mm
  • Lengte: 50,5 cm
  • Kleuren: 12 per dessin
  • Opmerking: Afwijkende breedtes en kleuren zijn eventueel op aanvraag mogelijk

Nora vloerplanner

Nora Norament 926 Grano is leverbaar in 32 kleuren, hierdoor is er altijd wel een kleur die past bij uw interieurconcept. Met deze handige vloerplanner van Nora  kunt u alle kleuren in elke willekeurige ruimte bekijken. 

Over Nora Systems

Het Duitse Nora Systems, met haar thuisbasis in Weinheim, begon eind jaren dertig als producent van schoenzolen en is vandaag de dag uitgegroeid tot werelds grootste producent van elastische rubber vloerbedekkingen en vloeroplossingen. Sinds 2012 is het bedrijf operatief in meer dan 80 landen en heeft 16 verkoopkantoren. De basiswaarden en hoogste prioriteit zijn topkwaliteit vloeren te leveren die geheel op milieuvriendelijke wijze, duurzaam geproduceerd met als streven de creatie van een gezond binnenklimaat op werkvloer en woonomgeving. Getuige dat hier aan wordt voldaan is de aan het door instituut TÜV Rheinland ontleende "Blaue Engel" certificaat, uitgegeven voor volledig emissievrije vloerbedekkingen en legmaterialen. Aanvullend beschikt Nora Systems als enige fabrikant van elastische vloerbedekkingen over mileuverklaringen conform DIN EN ISO 14025 richtlijn. Ook voor haar unieke design en concepten hebben ze verschillende prestigieuze awards op haar naam staan.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Nora.