HomeNoraNoraplanNora Noraplan Unita rubber vloer

Nora Noraplan Unita rubber vloer

Verkoop vanaf € 45,- 

Lease vanaf € 0,72 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 45,-
Lease per maand vanaf€ 0,72

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNora
ModelNoraplan Unita
HerkomstDuitsland
SoortRubber vloeren
AanleveringBanen
VerwerkingGelijmd
DessinPatroon
DuurzaamJa

Productomschrijving

De Nora Noraplan® Unita is onderdeel van het Noraplan® Systeem leverbaar in banen. Alle producten zijn geschikt voor intensief gebruik en voldoen aan de hoogste eisen m.b.t. duurzaamheid, vuilafstotende- en slipbestendige eigenschappen. De Noraplan® Unita heeft een glad oppervlak en is leverbaar in 2 tijdloze ontwerpen, alle 16 kleuren met de unieke granietvlokken verwerking echter 4 daarvan in grijstinten met zeer intensief vlokken patroon en de overige met een wat meer verspreid patroon. In 2012 is de Noraplan Unita voor deze innovatieve materiaalverwerking bekroond met de Reddot design Award.

De indicatieprijs is per m².

Nora Noraplan Unita, de kenmerken

  • Aanlevering: banen 1.22 x 15.0 mtr 
  • Classificatie: 23/34/42 
  • Totale dikte: 2,0 mm 
  • Geluidsreductie: 6dB 
  • Brandveiligheid: BflS1 

Nora vloerplanner

Met deze handige vloerplanner van Nora kunt u alle Nora vloeren in alle beschikbare kleuren, in elke willekeurige ruimte bekijken.

Nieuw: Noraplan nTx

Deze nieuwe zelfklevende rubber vloerbedekking beperkt uitvaltijden en bespaart kosten Dit is simpel gezegd een oplossing waarbij de rubber vloerbedekking (af-fabriek) met lijm op de rug wordt aangeleverd. Naast snelle renovaties over bestaande vloerafwerkingen (zelfs met verhoogde restvochtwaarde) wat veel tijd en kosten bespaard is het Nora Noraplan nTx systeem ook in relatie tot aardbevingsbestendigheid erg geschikt.

Noraplan nTx is verkrijgbaar voor de volgende producten van Nora:

Over Nora Systems

Het Duitse Nora Systems, met haar thuisbasis in Weinheim, begon eind jaren dertig als producent van schoenzolen en is vandaag de dag uitgegroeid tot werelds grootste producent van elastische rubber vloerbedekkingen en vloeroplossingen. Sinds 2012 is het bedrijf operatief in meer dan 80 landen en heeft 16 verkoopkantoren. De basiswaarden en hoogste prioriteit zijn topkwaliteit vloeren te leveren die geheel op milieuvriendelijke wijze, duurzaam geproduceerd met als streven de creatie van een gezond binnenklimaat op werkvloer en woonomgeving. Getuige dat hier aan wordt voldaan is de aan het door instituut TÜV Rheinland ontleende "Blaue Engel" certificaat, uitgegeven voor volledig emissievrije vloerbedekkingen en legmaterialen. Aanvullend beschikt Nora Systems als enige fabrikant van elastische vloerbedekkingen over mileuverklaringen conform DIN EN ISO 14025 richtlijn. Ook voor haar unieke design en concepten hebben ze verschillende prestigieuze awards op haar naam staan.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Nora.