HomeNoraNoramentNora Norament 926 Grano rubber vloer

Nora Norament 926 Grano rubber vloer

Verkoop vanaf € 77,- 

Lease vanaf € 1,24 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 77,-
Lease per maand vanaf€ 1,24

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNora
ModelNorament 926 Grano
HerkomstDuitsland
Kleuren en materialenNora Norament 926 Grano kleuren
SoortRubber vloeren
AanleveringTegels
VerwerkingGelijmd
DessinPatroon
DuurzaamJa

Productomschrijving

De Nora Norament® 926 Grano is onderdeel van de collectie Norament rubber tegel vloerbedekkingen. De Norament ® 926 Grano heeft een speels en modern uiterlijk door verwerking van contrasterende granulaatvlokken als speciaal accent. De vloer is geschikt voor intensief en extreem gebruik, bestand tegen de meeste oliën en vetten.

De indicatieprijs is per m².

Nora vloerplanner

Nora Norament 926 Grano is leverbaar in 32 kleuren, hierdoor is er altijd wel een kleur die past bij uw interieurconcept. Met deze handige vloerplanner van Nora  kunt u alle kleuren in elke willekeurige ruimte bekijken. 

Kenmerken

  • Aanlevering: tegels 610 x 610 mm/1004 x 1004 mm
  • Classificatie: 23/34/43
  • Totale dikte: 3,5 mm
  • Geluidsreductie: 10dB
  • Brandveiligheid: CflS1

Over Nora Systems

Het Duitse Nora Systems, met haar thuisbasis in Weinheim, begon eind jaren dertig als producent van schoenzolen en is vandaag de dag uitgegroeid tot werelds grootste producent van elastische rubber vloerbedekkingen en vloeroplossingen. Sinds 2012 is het bedrijf operatief in meer dan 80 landen en heeft 16 verkoopkantoren. De basiswaarden en hoogste prioriteit zijn topkwaliteit vloeren te leveren die geheel op milieuvriendelijke wijze, duurzaam geproduceerd met als streven de creatie van een gezond binnenklimaat op werkvloer en woonomgeving. Getuige dat hier aan wordt voldaan is de aan het door instituut TÜV Rheinland ontleende "Blaue Engel" certificaat, uitgegeven voor volledig emissievrije vloerbedekkingen en legmaterialen. Aanvullend beschikt Nora Systems als enige fabrikant van elastische vloerbedekkingen over mileuverklaringen conform DIN EN ISO 14025 richtlijn. Ook voor haar unieke design en concepten hebben ze verschillende prestigieuze awards op haar naam staan.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Nora.