HomeNoraNoraplanNora Noraplan nTx rubber vloer

Nora Noraplan nTx rubber vloer

Verkoop vanaf € 87,- 

Lease vanaf € 1,40 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 87,-
Lease per maand vanaf€ 1,40

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNora
ModelNoraplan nTx
HerkomstDuitsland
SoortRubber vloeren
AanleveringBanen
VerwerkingGelijmd
DessinPatroon
DuurzaamJa

Productomschrijving

Deze nieuwe zelfklevende rubber vloerbedekking beperkt uitvaltijden en bespaart kosten. De Nora Noraplan nTx is een oplossing waarbij de rubber vloerbedekking (af-fabriek) met lijm op de rug wordt aangeleverd. Zeer geschikt voor snelle renovaties over bestaande vloerafwerkingen (zelfs met verhoogde restvochtwaarde) wat veel tijd en kosten bespaard is het Nora Noraplan nTx systeem ook in relatie tot het aardbevingsbestendigheid erg geschikt.

Met Noraplan nTx geen overlast, direct te belopen

Waar andere vloeren hebben te maken met lange droogtijden van meer dan 24-48 uur voor lijmen, stofoverlast van eventueel slopen en wachten tot de restvochtwaarde stabiel is, is dit met Noraplan nTx allemaal geen probleem.
Als de huidige vloer nog mooi vlak is, kan er zelfs over oude vloeren heen, dus hoeft er niet gesloopt te worden. Een bijkomend voordeel van een korte installatietijd is dat er aanzienlijk op arbeidskosten bespaard wordt.

De indicatieprijs is per m².

Nora nTx is toepasbaar voor de volgende rubber vloeren van Nora:

Noraplan serie

  • Noraplan Sentica
  • Noraplan Signa
  • Noraplan Unita
  • Noraplan Eco
  • Noraplan Stone
  • Noraplan Valua

Norament serie

  • Norament 926 825
  • Norament 926 Grano
  • Norament 926 Arago
  • Norament 926 Satura

Nora vloerplanner

Met deze handige vloerplanner van Nora  kunt u alle kleuren voor uw rubber vloerbedekking, in elke willekeurige ruimte, bekijken. 

Over Nora Systems

Het Duitse Nora Systems, met haar thuisbasis in Weinheim, begon eind jaren dertig als producent van schoenzolen en is vandaag de dag uitgegroeid tot werelds grootste producent van elastische rubber vloerbedekkingen en vloeroplossingen. Sinds 2012 is het bedrijf operatief in meer dan 80 landen en heeft 16 verkoopkantoren. De basiswaarden en hoogste prioriteit zijn topkwaliteit vloeren te leveren die geheel op milieuvriendelijke wijze, duurzaam geproduceerd met als streven de creatie van een gezond binnenklimaat op werkvloer en woonomgeving. Getuige dat hier aan wordt voldaan is de aan het door instituut TÜV Rheinland ontleende "Blaue Engel" certificaat, uitgegeven voor volledig emissievrije vloerbedekkingen en legmaterialen. Aanvullend beschikt Nora Systems als enige fabrikant van elastische vloerbedekkingen over mileuverklaringen conform DIN EN ISO 14025 richtlijn. Ook voor haar unieke design en concepten hebben ze verschillende prestigieuze awards op haar naam staan.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Nora.