Offecct - Smallroom

De Offecct Smallroom is een collectie zitmeubelen, bestaande uit een fauteuil en bijpassende bank. Het zitmeubilair zorgt vanwege de hoge rugleuning dat geluid wordt opgevangen. Hierdoor zorgen de meubels voor een goede akoestiek. Zoals de naam suggereert wordt met de Offecct Smallroom meubilair een kleinere ruimte gevormd. Hierdoor creëert u een extra ruimte waarin u ongestoord kunt werken. 

DesignerIneke Hans
Lees meer
 • Offecct Smallroom productfoto
  Offecct Smallroom fauteuil Akoestische fauteuilVanaf € 2.911,-
 • Offecct Smallroom bank
  Offecct Smallroom bankVanaf € 3.626,-

De ideale werkplek 

In moderne kantooromgevingen spreken we graag over actieve werkplekken waar u verschillende werkzaamheden kunt verrichten. Zo geeft het Offecct Smallroom zitmeubilair de mogelijkheid om vergaderingen te houden en informele gesprekken te voeren met uw collega’s. Door de goede akoestiek van het Offecct Smallroom zitmeubilair kunt u altijd de rust opzoeken om bijvoorbeeld zelfstandig te werken of ongehinderd te telefoneren .

Functionele brede leuning

Deze akoestische zitmeubelen uit de Offecct Smallroom collectie kenmerken zich door de brede leuning die u op verschillende manier kunt gebruiken, zoals het plaatsen van uw laptop, schrijfblok of een plantenbak ter decoratie. In de leuning van het Offecct Smallroom zitmeubilair heeft u de mogelijkheid om elektrificatievoorzieningen toe te voegen, waardoor u makkelijk uw laptop of telefoon kunt opladen. 

Kenmerken van het Offecct Smallroom zitmeubilair

 • Materialen: houten frame, koudschuim, bekleding in stof of Elmo Nordic leer 
 • Optioneel schrijfblok (200 x 650 mm) in wengé laminaat Abet 313 of in laminaat Formica F1079 en komt met een 2-voudige stekkerdoos in chroom (Ø13mm)
 • Brede selectie RAL kleuren voor gelakte of geverfde poten
 • Onderstel van de Offecct Smallroom: 4-potige onderstel met ABS-glijders
 • Ontwerper: Ineke Hans

Varianten uit de Offecct Smallroom collectie

 • Smallroom fauteuil
 • Smallroom bank

Over de ontwerper Ineke Hans

Ineke Hans is een Nederlandse ontwerper en heeft haar eigen studio opgericht in 1998. Hans studeerde aan Royal College of Art in Londen. Zij heeft verschillende belangrijke prijzen gewonnen zoals: Red Dot Award, Design Plus Award en was eregast tijdens de Stockholm Furniture Fair in 2009. Ze ontwerpt voor verschillende merken en heeft voor Offecct de Smallroom ontworpen.

Wilt u investeren in de juiste akoestiek voor uw kantoorruimte? Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een akoestische meting aanvragen. Onze experts geven u ook graag advies over verdere oplossingen zoals de meubelen uit de Offecct Smallroom collectie.