Thonet A1700

Verkoop vanaf € 830,- 

Lease vanaf € 13,32 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 830,-
Lease per maand vanaf€ 13,32

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkThonet
ModelA1700
OntwerperLepper, Schmidt, Sommerlade
HerkomstDuitsland
AfmetingenThonet A1700 afmetingen
Kleuren en materialenThonet A1700 kleuren
Onderstel4-poot, T-poot
BladmateriaalHout, Laminaat
Materiaal onderstelMetaal
Extra'sElektrificatie, Modulair, Koppelbaar

Productomschrijving

Een uitgebreid vergadertafel programma geschikt voor de conferentie- en opleidingsbranche. A1700 vergadertafels zijn uitgevoerd met media integratie geschikt voor de moderne werkomgevingen.

Deze tafels kunnen eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd. De tafelpoten kunnen tevens worden gebruikt om de vergadertafels met elkaar te koppelen. Dankzij de verschillende maatvoeringen, tafelbladen en tafelpoten zijn de standaard elementen veelzijdig te combineren. A1700 vergadertafels kunnen eventueel worden aangevuld met stroomaansluiting, mediatechniek, afschermpanelen en opbergmogelijkheden.

Een nieuw variant binnen deze collectie is de Thonet A1700 Evolution vergadertafel met unieke tafelpoten.

A1700 Evolution is voorzien van druppelvormige tafelpoten met een slanke indruk. In de zijkant van de tafelpoten is het mogelijk om inlays van leder, hout of andere materialen toe te voegen.

De nieuwe T-poot is voorzien gemaakt van gegoten aluminium en is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Bij het personaliseren van dit tafelsysteem staan de verschillende uitvoeringen van de T-voet, in combinatie met een van de tafelbladen uit de A1700 collectie, garant voor een hoge mate aan individualisering. Als de T-poot van de A1700 in het midden van het tafelblad wordt gemonteerd, ontstaat er bovendien volop beenruimte.

De tafelbladen van gefineerd spaanplaat zijn te verkrijgen in ahorn, beuken, essen, black cherry, eiken of walnoot. Deze zijn ook in ThonetDur® verkrijgbaar. De afschermpanelen zijn gemaakt van hout of geperforeerde metaalplaat. De tafelpoten (afzonderlijke poot of T-poot) zijn van gepolijst, geëloxeerd aluminium of van massief hout, passend bij het gefineerde tafelblad. A1700 en A1700 Evolution vergadertafels kunnen worden voorzien van mediatechniek die is afgestemd op de behoefte.

Thonet A1700 specificaties:

  • A1700 tafelbladen: gefineerd spaanplaat in walnoot, eiken, black cherry, essen, beuken of ahorn
  • A1700 afschermpanelen: hout of geperforeerde metaalplaat
  • A1700 tafelpoten: afzonderlijke poot of T-poot gemaakt van gepolijst, geëloxeerd aluminium of van massief hout, passend bij het tafelblad.