Thonet

De meubelcollecties van Thonet worden gekenmerkt door hun functionaliteit, veelzijdigheid en stijlvolheid. Het assortiment van Thonet bevat producten met verschillende stijlen, kleuren en doeltreffendheden. Op deze manier voldoen de producten van Thonet aan uiteenlopende behoeftes en wensen. Welke meubels kiest u?

Lees meer

1 / 1

Over Thonet

Thonet design meubelen heeft al een jarenlange geschiedenis. Het bedrijf is opgericht in 1819 door Michael Thonet. Hij begon met het produceren van meubilair uit gebogen hout. De legendarische Weense koffiehuisstoel markeerde toen de overgang van ambachtelijke handwerkkunst naar serieproductie en hiermee schreef het merk industriegeschiedenis. Door de jaren heen is het productpallet verbreed door gebruik te maken van buismeubelen met modellen van Mart Stam, Marcel Breuer en Mies van der Rohe. 

Over de Thonet meubelcollecties

De meubelcollecties van Thonet zijn erg divers. De collecties omvatten ten eerste allerlei producten met uiteenlopende doeleinden; denk aan comfortabele fauteuils om in te ontspannen, praktische en stoelen en krukken en comfortabele banken en functionele bijzettafels en poefen. Daarnaast hebben deze producten verschillende stijlen en zijn er diverse materialen gebruikt. Hierdoor hebben ze allemaal een andere uitstraling; welke past het beste in uw ruimte?

De producten gaan lang mee en hun productie en afvalverwerking zijn niet belastend voor het milieu. Nieuwe producten worden pas in het assortiment opgenomen nadat de materialen zorgvuldig zijn getest op hun recyclebaarheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. 

Veel van hun klassiekers zijn opgenomen in de vaste collectie van bekende designmusea, zoals het Victoria and Albert Museum in Londen (Groot-Brittannië) of het Museum of Modern Art in New York (Verenigde Staten). 

Diensten van deprojectinrichter 

Deprojectinrichter is u graag van dienst bij het samenstellen en onderhouden van uw projectinrichting. Onze experts adviseren u graag over de beste keuzes uit ons assortiment die een waardevolle toevoeging vormen in uw interieur. Daarbij is een weloverwogen keuze over de aanschaf wel zo fijn, toch? Daarom kunt u bij deprojectinrichter proefstoelen gedurende een proefperiode uitproberen. Daarnaast ontfermen wij ons over alle logistieke taken zoals transport en installaties met onze dpi-services. Dat is weer een zorg minder! Kijk voor alle informatie over onze services op onze website of neem contact met ons op.

Interesse?

Heeft u interesse in de collecties van Thonet of in de diensten van deprojectinrichter? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie, een advies of gratis consult. Bereik ons op werkdagen via 088-650 12 34 of  info@deprojectinrichter.com.

Series