HomeThonetThonet S 1200 tafel

Thonet S 1200 tafel

Verkoop vanaf € 1.870,- 

Lease vanaf € 30,01 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.870,-
Lease per maand vanaf€ 30,01

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkThonet
ModelS 1200
OntwerperRandolf Schott
HerkomstDuitsland
Kleuren en materialenThonet materialen
OnderstelOverig
HoogteVast
BladmateriaalHout, Laminaat
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

De Thonet S 1200 is een secretaire op vaste hoogte. Bij het ontwerp van deze elegante secretaire heeft het Thonet Design Team zich laten inspireren door de eigen klassieke stalen buiscollectie. Het schrijfblad en het opbergvak rusten op een stalen buisframe dat schuin is geplaatst om het opstaan in smalle ruimten te vergemakkelijken.

De voetensteun zorgt voor een ontspannen zithouding. Het stalen buisframe is verchroomd of kleurig gelakt, tafelblad en opzetkast in verschillende uitvoeringen. De verschillende uitvoeringen en de bijpassende accessoires maken de elegante secretaire Thonet S 1200 tot een heel persoonlijk meubelstuk waaraan u graag zult werken.

Kenmerken Thonet S 1200 secretaire

  • Frame: stalen buis
  • Dikte tafelblad: 22 mm
  • Optionele accessoires: pennenhouder, brievenbakje DIN A4, multifunctionele documenthouder en kabelmanagement.
  • Ontworpen door: Randolf Schott

Thonet Desk S1200 afmetingen:

  • B 110 cm x H 88 cm x D 66,5 cm.

Over designer Randolf Schott

Randolf Schott, geboren in 1974 in het Duitse Torgau, volgde de opleiding tot meubelmaker en studeerde productontwerp van 2000 tot 2004 aan de Angewandte Kunst Schneeberg (afdeling van de Westsächsische Hochschule Zwickau). Nadien werkte hij als assistent in het kantoor van Delphin Design. Sinds 2006 is hij werkzaam als ontwerper en projectmanager in de productontwikkelingseenheid van Thonet.

Over Thonet

Thonet design meubelen hebben al een jarenlange geschiedenis. Het bedrijf is opgericht in 1819 door Michael Thonet. Thonet produceert meubilair uit gebogen hout. Door de jaren heen is het productpallet verbreed door gebruik te maken van buismeubelen met modellen van Mart Stam, Marcel Breuer en Mies van der Rohe.
honet werkt samen met bekende ontwerpers zoals: Claudio Bellini, Stefan Diez, Naoto Fukasawa, Hadi Teherani, James Irvine, Lepper, Schmidt en Sommerlade.

Wilt u meer informatie over Thonet design meubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Thonet meubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen.