Thonet S 661 H

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkThonet
ModelS 661 H
HerkomstDuitsland

Productomschrijving

De Thonet S 661 H barkruk is een simplistische en stijlvolle toevoeging voor uiteenlopende projectruimtes. Het frame is smal en de zitschaal is dun, waardoor de barkruk licht is en eenvoudig te verplaatsen is. De S 661 H barkruk van Thonet is geschikt voor bijvoorbeeld horeca-, ontvangst- en wachtruimtes, maar ook kantines en informele ontmoetingsplekken op kantoor.

De houten zitschaal is gemaakt van gebogen multiplex. Dit zijn dunne lagen van hout die omgebogen zijn tot de gewenste vorm.

Eigenschappen van Thonet S 661 H

 • De Thonet S 661 H barkruk maakt onderdeel uit van de Thonet S 661 collectie. Deze bestaat verder nog uit de S 661 Chair.
 • De S 661 H barkruk is breed toepasbaar; denk bijvoorbeeld aan horeca-, ontvangst- en wachtruimtes, maar ook kantines en informele ontmoetingsplekken in bedrijfsruimtes.
 • De S 661 H barkruk heeft een smal stalen buisframe en een houten zitschaal.
 • De Thonet S 661 H barkruk heeft een lage rugleuning.
 • De Thonet S 661 H barkruk is altijd voorzien van een voetensteun.
 • De S 661 H barkruk van Thonet is voorzien van een 4-pootsonderstel.
 • Kies uit diverse materialen en kleuren voor het stalen buisframe.
 • Er is keuze uit diverse houtsoorten voor de zitschaal van de S 661 H barkruk.
 • Ontwerper van Thonet S 661 H: Günter Eberle.

Afmetingen van Thonet S 661 H

 • Lengte: 52 cm
 • Breedte: 53 cm
 • Hoogte: 95 cm
 • Zithoogte: 75 cm

Over Thonet

Michael Thonet begon zelf met het creëren van meubels in 1819; met veel succes, gezien Thonet tegenwoordig een toonaangevende meubelontwikkelaar is in de industrie. Een reden hiervoor was de innovatieve manier die Michael Thonet had uitgevonden om hout te buigen; een techniek die vandaag de dag nog veelvoudig gebruikt wordt bij het creëren van Thonet’s meubelcollecties. Het vakmanschap van meneer Thonet leeft voort in het bedrijf; dit is ook terug te zien in de Thonet S 661 H barkruk.

Assisentie nodig? Deprojectinrichter staat voor u klaar!

Het samenstellen van uw ideale projectinterieur kan een flinke opgave zijn. Daarom biedt deprojectinrichter diverse services aan om u daarbij te helpen. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze dpi-services voor gehele verzorging van het installeren, monteren en transporteren van uw meubels. Of heeft u advies nodig? Consulteer dan onze experts, die u alles kunnen vertellen over onze meubelcollecties. Zij adviseren u graag in uw zoektocht naar de meest geschikte meubels voor uw projectruimte. Kijk voor alle services van deprojectinrichter verder op onze website.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de Thonet S 661 H barkruk of in de diensten die deprojectinrichter aanbiedt? Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Voor aanvullende informatie, een consult en gratis offerte zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren. Neem bij interesse contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar  info@deprojectinrichter.com.