Thonet S 220 F stoel

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkThonet
ModelS 220 F stoel
HerkomstDuitsland

Productomschrijving

De Thonet S 220 F stoelen zijn functioneel en modieus. Een stalen buis fungeert als doorlopende armleuning, dat achter het houten frame langsloopt. Dit geeft de S 220 F stoel een origineel en opvallend ontwerp. Daarnaast is de stoel ook nog een stapelbaar; is dat niet handig? De stoel is licht vanwege het smalle frame en de dunne houten zitschaal, waardoor deze eenvoudig te verplaatsen is.

De Thonet S 220 F stoel is ideaal voor werkruimtes en zalen waar stoelen efficiënt uitgestald en opgeruimd moeten worden.

Eigenschappen van Thonet S 220 F

  • De Thonet S 220 F stoel is praktisch en stijlvol van karakter.
  • Thonet S 220 F maakt deel uit van het Thonet S 220 assortiment. Deze bestaat verder nog uit de S 220 Chair.
  • De Thonet S 220 F beschikt over doorlopende armleuningen, een stalen buisframe, wat de stoel opvallend en uniek maakt. Het is dus een aanwinst voor iedere projectruimte!
  • De S 220 F stoel is stapelbaar.
  • De S 220 F stoel heeft een smal stalen frame en een dunne houten zitschaal. Dit maakt de stoel licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.
  • Pas de S 220 F stoel eenvoudig toe in werkruimtes en zalen waar stoelen in meervoud moeten worden uitgestald en opgeruimd op een efficiënte manier.
  • De S 220 F stoel heeft een 4-pootsonderstel, bestaande uit een smal stalen buisframe.
  • Kies uit diverse houtsoorten, framesoorten en kleuren voor de Thonet S 220 F stoel.
  • Ontwerper van Thonet S 220 F: Sam Hecht & Kim Colin.

Over Thonet

Michael Thonet begon met het creëren van meubels in 1819. Hij bedacht een innovatieve manier om houtsoorten te buigen en tot ware meubels te vervaardigen. Thonet staat bekend om hun tijdloze meubelcollecties van hoge kwaliteit. Hout komt tot op de dag van vandaag nog steeds veelvoudig terug in hun collecties. Dit is ook terug te zien in de Thonet S 220 F stoel. Het vakmanschap van Michael Thonet wordt door het bedrijf nog altijd doorgezet.

Laat deprojectinrichter u assisteren

Heeft u een helpende hand nodig bij het samenstellen het projectinterieur van uw dromen? Dan bent u bij deprojectinrichter aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod aan diensten aan, waaronder het tijdelijk uitproberen van stoelen en diverse onderhoudsservices. En met onze dpi-services hoeft u zich niet meer druk te maken over montages, installaties en transport. Is dat niet fijn? Lees voor meer informatie verder op onze website.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Thonet S 220 F stoel of over de services die deprojectinrichter aanbiedt? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie, een advies of gratis offerte. Neem bij interesse contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar  info@deprojectinrichter.com.Wij zijn bereikbaar tijdens werkuren.