Thonet - S 220

De praktische Thonet S 220 collectie biedt op een eenvoudige manier functionaliteit in uw ruimte. Niet alleen zijn de stoelen uit deze collectie erg veelzijdig omtrent doeltreffendheden; ze zijn ook nog eens licht en daardoor eenvoudig te gebruiken en verplaatsen. Met een aantal aanpassingsmogelijkheden zijn deze gebruiksvriendelijke en stijlvolle S 220 stoelen van Thonet ideaal voor bedrijfs- en horecaruimtes, maar ook zalen.

Lees meer
  • Thonet S 220 ChairPrijs op aanvraag
  • Thonet S 220 F stoelPrijs op aanvraag

Aanpassingsmogelijkheden

De stoel is leverbaar met armleuningen voor extra zitcomfort. Daarnaast is er voor het 4-pootsonderstel keuze uit diverse kleuren. Niet alleen het onderstel; ook de houten zitschaal zelf is leverbaar in uiteenlopende kleuren.

Eigenschappen van Thonet S 220

  • De functionele Thonet S 220 collectie bestaat uit twee uitvoeringen van een stijlvolle stoel; een variant met armleuningen en een variant zonder armleuningen.
  • Pas de S 220 stoelen van Thonet toe in onder andere bedrijfs- en horecaruimtes of zalen.
  • Het stalen 4-pootsframe is leverbaar in diverse kleuren.
  • Kies voor de houten zitschaal uit meerdere kleuren.
  • De S 220 stoelen van Thonet zijn stapelbaar.
  • De zitschaal van de S 220 stoelen is enigszins gebogen, waardoor het lichaam van de gebruiker op een comfortabele manier wordt omarmd en ondersteund, wat voor een aangename zitpositie zorgt.

Varianten van Thonet S 220

  • Thonet S 220 Chair
  • Thonet S 220 F

Over Thonet

Thonet werd opgericht door Michael Thonet in 1819. In de tijd van de industriële revolutie was hij een ware pioneer die een innovatieve manier had bedacht om hout te buigen en vervolgens te vervaardigen tot hoogwaardige meubels. Hij werd gekenmerkt door simpele maar functionele ontwerpen. Tot op de dag van vandaag vormt deze historie de basis voor de collecties van Thonet. Dit is ook terug te zien in het Thonet S 220 assortiment.

Onze services

Bij deprojectinrichter helpen we u graag met het samenstellen en onderhouden van uw projectinterieur. Wij snappen het belang van een weloverwogen aanschaffingsbeslissing als het gaat om kwalitatieve meubels. Probeer bij ons daarom tijdelijk proefstoelen uit om het zitmeubel eerst te ervaren, voordat u beslist of u deze wil toepassen in uw eigen interieur. Met onze onderhoudsservices zorgen we er ook voor dat u op de lange termijn plezier heeft van uw meubels. Dat is wel zo fijn toch? Lees voor meer informatie over al onze diensten verder op de website of neem contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Thonet S 220 collectie of de services van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van een consult, informatie of gratis offerte. Bel hiervoor tijdens werkdagen naar 088-650 12 34 of stuur een email naar info@deprojectinrichter.com.