HomeVitraEamesVitra Eames Segmented Tables

Vitra Eames Segmented Tables

Verkoop vanaf € 1.272,- 

Lease vanaf € 20,42 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.272,-
Lease per maand vanaf€ 20,42

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkVitra
ModelEames Segmented Tables
OntwerperCharles & Ray Eames
HerkomstZwitserland
Kleuren en materialenVitra Eames tables kleuren
OnderstelOverig
HoogteVast
BladmateriaalLaminaat, Hout
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

De Vitra Eames Segmented Tables zijn er in verschillende bladvormen, afmetingen en configuraties. Hierdoor heeft u een brede keuze in tafels voor uw vergaderruimte, boardroom, bedrijfsrestaurant of in de algemene bedrijfsruimte om als aanlandplek te gebruiken. 

Tot de Eames Tables collecties behoren de Segmented Tables (grote klassieke tafelconfiguraties) en de Contract Tables (bespreektafels in verschillende maten). 

Volledig opgeladen vergaderen 

Bij de Vitra Segmented Tables kunt u optioneel elektrificatie, zoals stroom- en dataverbindingen, maar ook draadloze oplaadtechnologie toepassen. Dit is ideaal voor als u met een laptop aan het vergaderen bent en de batterij bijna leeg is. Zo kunt u weer volledig opgeladen aan de vergadering deelnemen. Bovendien heeft u geen last van loshangende kabels, deze zijn mooi weggewerkt in de poten. 

Tegenwoordig werken we niet allemaal meer op een vaste plek. In kantoren zijn ruimtes ingericht naar activiteit, zoals vergaderen, brainstormen, bellen, geconcentreerd werken et cetera. 
Deze Vitra Eames Segmented Tables passen daar goed in en zijn in te zetten als vergadertafel, maar als je even wat mailtjes wilt beantwoorden op je laptop, dan kun je ook even aanschuiven aan deze tafel.  
De laptop kan meteen opgeladen worden en ook de telefoon kan via het draadloos oplaadsysteem even bijtanken. Zo ziet u maar dat een klassieke tafel uit 1964 meegaat met de tijd en hierdoor actueel blijft. 

Kenmerken Vitra Eames Segmented Tables 

  • Ideaal als vergadertafel. 
  • Leverbaar in 6 standaard maten. Ook maatwerk leverbaar. 
  • Tafelblad in HPL in de volgende afwerkingen: 12 wit (glad), 04 donker eiken gevernist, 13 amerikaans walnoot en 17 eikenfineer licht.  
  • Voorzien van een afgeronde zwarte kunststof rand, of in verschillende soorten houtfineer. 
  • Optioneel: elektrificatie en kabelmanagement. 
  • Onderstel: hoogglans chroom of gepoedercoat in diepzwart. 
  • Ontworpen door: Ray en Charles Eames. 

Kortom zoekt u een tafel die vele toepassingsmogelijkheden kent, een klassieke uitstraling heeft, maar toch actueel is? Dan adviseren de experts van De Projectinrichter de Vitra Eames Segmented Tables.