Voortman

Voortman is al meer dan 50 jaar actief op de markt met kantoorinrichting. Het kantoormeubelen bedrijf staat voor functionele oplossingen, eigentijdse vormgeving en een hoog niveau van afwerking in werkplekken, kasten en scheidingswanden.

Lees meer

1 / 1

Als robuuste basis gebruikt men plaatstaal als inrichtingslijnen. Het uitgebreide meubelen overzicht van op elkaar afgestemde kleuren, afwerkingen en structuren completeert de kantoorinrichting producten. Voortman is een familiebedrijf en levert kantoormeubilair alleen en uitsluitend via dealer wederverkoop punten. Voortman kantoormeubelen is gevestigd in Purmerend en is opgericht in 1967.

Maat in kantoorinrichting

Dit is het motto van Voortman bij het ontwerpen, produceren en inrichten van moderne functionele werkomgevingen. Door een integere omgang en heldere communicatie met hun klanten maken zij in nauwe samenwerking met de dealers en leveranciers van Voortman vernieuwende kantoorinrichtingen op maat.

Eigen fabriek

In hun eigen fabriek maken ze diverse kantoormeubelen, zoals:

Duurzame productie

Duurzaam ondernemen is integraal onderdeel van de bedrijfsvoering van Voortman. Gefocust zijn op de toekomst, met uiteraard het vizier op continuïteit. Maar vooral aandacht voor klanten, medewerkers, partners, de samenleving. Verantwoord omgaan met hun leefomgeving is hierbij vanzelfsprekend. Goede balans weten te vinden tussen rendement, mensen en milieu. Duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden met het ontwerp van producten. De keuzes bij productontwikkeling wat betreft vormgeving, functionaliteit, constructie en materiaalgebruik vormen de basis voor de te realiseren productkwaliteit. Zorgvuldig gebruik van grondstoffen en het voorkomen van verspilling van energie is binnen hun geautomatiseerde productie een permanente opdracht.
Ze voldoen aan de internationale standaarden voor kwaliteit NEN – EN - ISO 9001: 2008 en milieu NEN – EN - ISO 14001: 2004.

Meer informatie over Voortman

Wilt u meer informatie over Voortman kantoormeubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook deze kantoormeubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam, Bergeijk of Purmerend.

Series