Voortman - Tabs

De Voortman Tabs is een serie van hoge sta tafels en lage tafels voor vergaderingen. Leverbaar met bijpassende kruk en bankjes die te stofferen zijn. Op elk moment van de dag kunt u gebruikmaken van de Tabs. In de ochtend een kort staand overleg om de dag door te nemen en tijdens de lunch als eettafel. Vervolgens een gesprek met een klant en als afsluiting een borrel. Samen met de Tabs kruk is de Tabs tafel in diverse ruimtes in uw kantoor te plaatsen en voor meerdere functies. Een aanvulling is de Tabs Credenza. Dit dressoir staat mooi in uw vergaderruimte.

Lees meer
 • Circular icon
  Voortman Tabs tafel 300x160cm
  Voortman Tabs tafelVanaf € 615,-
 • Circular icon
  Voortman Tabs kruk hoog stof groen ral 9005
  Voortman Tabs krukVanaf € 260,-
 • Circular icon
  Voortman Tabs Credenza zwart dressoir
  Voortman Tabs Credenza kastVanaf € 1.165,-
 • Circular icon
  Voortman Tabs tafel 180x90cm
  Voortman Tabs hoge tafelVanaf € 715,-

Over de Voortman Tabs meubelen 

 • Tafels en krukken in verschillende hoogtes. 
 • Het tafelblad is leverbaar met een haakse of radius hoek in 18 mm of 24 mm of in een radius hoek met berken multiplex kern, gelakte randafwerking en aluminium decor afwerkrand in 23 mm. 
 • De tafel is standaard uitgevoerd met georganiseerde, veilige en directe beschikbaarheid van stroom en datavoorziening. De poten en bladprofielen zijn voorzien van sparingen ten behoeve van doorvoer van bekabeling. Hierdoor zijn de kabels mooi uit het zicht weggewerkt. 
 • De Tabs Credenza is een dressoir met diverse mogelijkheden in zowel kleur, afwerking en maat.

Over Voortman 

Het kantoormeubelenbedrijf Voortman uit Purmerend staat voor functionele oplossingen, eigentijdse vormgeving en een hoog niveau van afwerking in tafels, werkplekken, kasten en scheidingswanden, zoals ook terug te vinden is in de collectie van de Voortman Tabs. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Voortman Tabs.