Voortman Hi Tee Duo

Verkoop vanaf € 1.060,- 

Lease vanaf € 17,01 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.060,-
Lease per maand vanaf€ 17,01

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkVoortman
ModelHi Tee Duo
HerkomstNederland
Kleuren en materialenVoortman kleuren en materialen
SoortDuo
OnderstelWang poot, H-poot
VerstellingInstelbaar

Productomschrijving

De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek. De vorm van de Voortman Hi Tee Duo stimuleert de onderlinge samenwerking. De ideale keuze om medewerkers met een individuele taak als groep te laten samenwerken. De toepassing van wangpoten zorgt voor visuele rust in de ruimte en geeft de medewerkers een gevoel van privacy.

Onderstel

Het blad van de Voortman Hi Tee Duo is leverbaar met een wang poot, combanite van wang en H-poot of H-poot en is ondersteund door een stalen traverse en twee poten met geïntegreede bladdrager. De poten zijn verstelbaar in de poot. Hierdoor zijn de twee werkbladen individueel verstelbaar en onstaat er een transparant karakter.
Het duo onderstel is tevens de solide basis voor montage van akoestische- en gestoffeerde bureauschermen en de kabelaorta. De wangpoot is voorzien van een afneembaar kabelopvoerprofiel. Het onderstel is minimaal 10 mm justeerbaar.

Hoogte verstelling van het werkblad

De werkplekken worden uitgevoerd met hoogte in- en hoogte verstelbare poten. Het versteltraject is 64-86 cm. De gewenste hoogte kan op drie verschillende manieren ingesteld worden:

  • Hoogte instelbaar; Instelbare poten worden door het losdraaien en indrukken van de knop ontgrendeld en door in- of uitschuiven van de onderpoot volgens het raster van 2 cm op de gewenste hoogte ingesteld.
  • Hoogte verstelbaar; Voor traploze verstelling wordt het spindelmechaniek in de poten aangedreven door handmatig slingeren De uitschuifbare slinger wordt standaard rechts aan de zitzijde onder het werkblad gemonteerd
  • Hoogte verstelbaar elektrisch; hoog/laag bediening. De verstelsnelheid van een elektrisch verstelbaar Hi Tee bureau is 18mm/sec.

Bladuitvoering

De tafelbladen van de Voortman Hi Tee Duo Wang poot zijn in diverse uitvoeringsvarianten en decors leverbaar.

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor is een standaard collectie beschikbaar.

De bureau tafel voldoet aan de strengste eisen op het gebied van ergonomie (NEN-EN 527-1:2011 en NPR 1813:2011) en veiligheid (NEN-EN 527-2:2002 en NEN-EN 527-3:2003)

Akoestische oplossingen

Wanneer er duo werkplekken toegepast worden in een open kantoorruimte bieden bureauschermen de oplossing wanneer het gaat om het overzichtelijk houden van de ruimte. De bureauschermen zijn afgestemd op de maatvoering en de functie van de duo werkplekken. De hoogte biedt een vrij blikveld vanuit zitpositie en zorgt voor goede akoestiek.