Wiesner Hager Font stoel

Verkoop vanaf € 465,- 

Lease vanaf € 7,46 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 465,-
Lease per maand vanaf€ 7,46

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWiesner Hager
ModelFont
Ontwerperarge2
HerkomstOostenrijk
Kleuren en materialenWiesner Hager kleuren
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalHout, Gestoffeerd

Productomschrijving

De Wiesner Hager Font is een houten stoel. Deze stoel is te herkennen aan zijn ronde vormen die helpen om de bloedsomloop te stimuleren en bij te dragen aan een goede zitpositie Hierdoor is de stoel ook geschikt voor langere vergadersessies. De Wiesner Hager Font past in veel interieurs van speels tot een klassiek interieur en als vergaderstoel als stoel voor in de horeca. 

Diverse mogelijkheden 

De Wiesner Hager Font is leverbaar in diverse mooie kleuren en twee verschillende soorten hout: beuken of eiken. Ook is de Wiesner Hager Font er in metaal met een gestoffeerde zitting en rugleuning. Dit geeft de stoel weer een volledig andere uitstraling waardoor de Font in zeer uiteenlopende ruimten toe te passen is. 

Kenmerken Wiesner Hager Font stoel 

  • Houten stoel (eik of beuk) 
  • Zitting en/of rugleuning te stofferen 
  • Niet stapelbaar 
  • Glijders voor harde of zachte vloeren 
  • Model: 6895 
  • Ontworpen door: arge2 

Duurzame productie bij Wiesner Hager 

Bij de productie van de meubelen gebruikt Wiesner Hager zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen zoals PEFC- of FSC-gecertificeerd hout dat uit duurzaam beheerde bossen komt. Ook gebruikt Wiesner Hager veel recyclebare materialen voor de producten. Om een hoge recyclebaarheid van de producten te garanderen, ziet Wiesner Hager, voor zover mogelijk, af van composietmaterialen en ontwikkelen ze demonteerbare constructies (design before assembly). 

Over Wiesner Hager 

In 1849 richte Josef Wiesner het timmer- en bouwbedrijf Wiesner Hager op. In 1921 namen Rudolf Wiesner en Sebastian Hager het bedrijf over, zij brachten het bedrijf verder met het maken van eenvoudige stoelen en inklapbare tuinmeubelen. Later werden ook producten op maat gemaakt zoals complete slaap- of woonkamers. In 1984 werd besloten dat het bedrijf zich volledig zou gaan concentreren op kantoor- en projectinrichting. 

Meer informatie over de Wiesner Hager Font stoel?

Heeft u nog vragen over de Wiesner Hager Font of bent u benieuwd naar alle kleurmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de mail of u kunt vrijblijvend bellen naar 088-650 12 34 en dan krijgt u een van onze experts aan de lijn die u helpen met al uw vragen.