Wiesner Hager Paro 24 7

Verkoop vanaf € 858,- 

Lease vanaf € 13,77 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 858,-
Lease per maand vanaf€ 13,77

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWiesner Hager
ModelParo 24 7
HerkomstOostenrijk
AfmetingenWiesner Hager Paro 24/7 afmetingen
Soort24-uurs
UitvoeringNetweave, Gestoffeerd

Productomschrijving

In callcenters, controlekamers of meerploegenbedrijven zijn werkplekken 24 uur per dag, 7 dagen per week bezet. Bij deze werkzaamheden worden bureaustoelen bovengemiddeld zwaar belast. Met de Paro_24/7 heeft Wiesner Hager een bureaustoel ontwikkeld speciaal voor gebruik de klok rond. Door gebruik te maken van bijzonder duurzame stoffen en de robuuste mechaniek is deze stoel bovendien tot 150 kg belastbaar. Het karakteristieke voorkomen van de Paro_2 blijft evengoed bewaard. Door de eenvoudige bediening is de Wiesner Hager Paro_24/7 uitermate comfortabel in gebruik.

Standaarduitvoering

De Paro_24/7 heeft een draaikruis van aluminium en elastingafhankelijk geremde harde dubbele wielen met een &Osalsh; van 60 mm. Bedieningselementen zijn van zwart kunststof. De rugleuning is naar keuze met netbespanning (Trevira CS, 100 % polyester) of gestoffeerd. Achterzijde rugleuning: Bij met stof en kunstleer gestoffeerde modellen altijd met zwarte stof (Trevira-CS, 100 % polyester); bij met leer gestoffeerde modellen in hetzelfde leer als de voorzijde.

Functies Wiesner Hager Paro_24/7 bureaustoel

Synchroonmechanisme met veerkrachtregeling aan de zijkant (tot 150 kg), kan in meerdere posities worden vastgezet. Zithoogteverstelling door een gasveer volgens DIN 4550, met dieptedemping. Verstelling van zitdiepte met schuifzitting (met een verstelbereik van 50 mm). In hoogte verstelbare rugleuning (met een verstelbereik van 50 mm). Synchroonmechanisme met zitneigverstelling; de zitting kan 5 graden naar voren neigen.

Armleggervarianten (optioneel): In hoogte verstelbare armleggers: In hoogte en breedte verstelbaar, met zachte toplaag. Dragers aluminium gepolijst. Multifunctionele armleggers: Draaibare pad, in hoogte, breedte en diepte verstelbaar, met zachte toplaag. Dragers aluminium gepolijst.

Deze nieuwe 24-uursbureaustoel is gecertificeerd volgens BS 5459 voor 24-uursdiensten. Door de grote keuze aan slijtvaste stoffen en de robuuste mechaniek is deze stoel bovendien belastbaar tot 150 kg.

Modellen Hager Paro_24/7 bureaustoel

De volgende modellen zijn leverbaar: 5221, 5223, 5225 en 5227. Bureaustoel met neksteun, modellen 5223 en 5227.