HomeWiesner HagerWiesner Hager p.f.s klaptafel

Wiesner Hager p.f.s klaptafel

Verkoop vanaf € 477,- 

Lease vanaf € 7,66 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 477,-
Lease per maand vanaf€ 7,66

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWiesner Hager
Modelp.f.s klaptafel
OntwerperAndreas Krob
HerkomstOostenrijk

Productomschrijving

De p.f.s kaptafel van Wiegner Hager is gemaakt met een nieuw mechanisme dat zorgt voor meer stabiliteit en beenruimte. Dit komt doordat de stoel eenvoudig in te klappen is, zonder de extra steunbalken.  Daarnaast heeft deze stoel een stapelbescherming die beschadiging van het tafelblad voorkomen.

Hierdoor is de p.f.s tafel geschikt voor grote ruimtes zoals vergaderzalen, kantines, seminars, congreszalen of andere evenementen. De tafel is beschikbaar in diverse kleuren en materialen.

Kenmerken van de Wiesner Hager p.f.s klaptafel

  • Materiaal: De metalen oppervlakken zijn poedergecoat. Opklapbeslag van gegoten aluminium, poedergecoat. Bij een chromen frame: Opklapbeslag poedergecoat zwart. Knieplaat met een hoogte van 350 mm (optioneel): Geperforeerde stalen plaat. Tafelbladen, in decoratief spaanplaat, laminaatplaat of lichtgewicht constructieplaat.
  • Onderstel: Leverbaar in vierpootsframe van rechthoekig profiel 50/20 mm of T-vormig frame van stalen buis Ø 35 met zwarte kunststof stelvoet.  
  • Bediening: De klaptafel is voor zien van een vergrendeling, uitklapbeveiliging en is koppelbaar.
  • Frontscherm: Het frontscherm is toepasbaar voor conferenties, op podia of bij presentaties en is zonder gereedschap afneembaar.
  • Koppeling: Er is een lengtekoppeling en dwarskoppeling mogelijk. Deze zijn als optie verkrijgbaar met een tafeldiepte vanaf 600 mm.
  • Stapelmogelijkheid: de tafel is stapelbaar inclusief stapelbescherming voor het tegengaan van beschadiging. Tafelbladen met gemonteerde knieplaat zijn niet opklapbaar en stapelbaar.

Over Wiesner Hager

Wiesner Hager houdt bij de productie van meubelen zo veel mogelijk rekening met het milieu. Het meubelbedrijf gebruikt milieuvriendelijke materialen zoals PEFC- of FSC-gecertificeerd hout dat uit duurzaam beheerde bossen komt. Voor een aantal meubelen worden ook gerecyclede materialen gebruikt. Om een hoge recyclebaarheid van de producten te garanderen, ziet Wiesner Hager voor zover mogelijk af van composietmaterialen en ontwikkelen ze eenvoudig te demonteren constructies zodat reconfiguratie of hergebruik van onderdelen mogelijk is.