Wiesner Hager Puc stoel

Verkoop vanaf € 183,- 

Lease vanaf € 2,94 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 183,-
Lease per maand vanaf€ 2,94

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWiesner Hager
ModelPuc
HerkomstOostenrijk
Kleuren en materialenWiesner Hager kleuren
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd, Kunststof
Extra'sKoppelbaar, Stapelbaar
NormeringNEN-EN 14703

Productomschrijving

De Puc is een stapelbare stoel van Wiesner Hager met een stevig kwaliteit maar een bijzonder laag gewicht. Hierdoor is de Puc stapelbaar tot 10 hoog. Ook is de Wiesner Hager Puc koppelbaar en is voorzien van rijstoelnummers waardoor deze stoel ideaal te gebruiken is voor diverse evenementen en multifunctionele ruimtes.

Ideale zaalstoel 

De Wiesner Hager Puc is leverbaar in diverse mooie kleuren. De Puc is optioneel verkrijgbaar met een gestoffeerde zitting wat de stoel meteen een hele andere uitstraling geeft. De Wiesner Hager Puc is te verkrijgen met of zonder armleuningen, met keuze uit de kleuren zwart en antraciet. Ook zijn er extra stoelnummers verkrijgbaar die gemakkelijk op de Puc aan te brengen zijn.  

Wanneer u meer dan stoelen in een zaal plaatst, dienen deze te voldoen aan de EN 14703 norm. Met deze koppeling vallen de stoelen bij brand of andere calamiteiten direct op de grond en kunnen ze niet meegenomen worden door rennend publiek en voorkomt meer ongelukken. 

Kenmerken van de Wiesner Hager stoel 

  • Koppelbaar 
  • Stapelbaar tot maximaal 10 stoelen 
  • Met of zonder armleuningen 
  • Stoelnummering 
  • Kunststof zitschaal of gestoffeerd
  • Vodoet aan EN 14703 norm 

Duurzame productie bij Wiesner Hager 

Wiesner Hager houdt bij de productie van meubelen zo veel mogelijk rekening met het milieu. Het meubelbedrijf gebruikt milieuvriendelijke materialen zoals PEFC- of FSC-gecertificeerd hout dat uit duurzaam beheerde bossen komt. Voor een aantal meubelen worden ook gerecyclede materialen gebruikt. Om een hoge recyclebaarheid van de producten te garanderen, ziet Wiesner Hager voor zover mogelijk af van composietmaterialen en ontwikkelen ze eenvoudig te demonteren constructies zodat reconfiguratie of hergebruik van onderdelen mogelijk is. 

Meer informatie over de Wiesner Hager Puc 

Heeft u nog vragen over de Wiesner Hager Puc of bent u benieuwd of de Wiesner Hager Puc wel bij uw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail of bel naar 088-650 12 34. Dan krijgt u een van onze experts aan de lijn die u graag verder helpen met al uw vragen.