HomeWiesner Hager

Wiesner Hager

Wiesner Hager vergadermeubilair wordt geproduceerd in het Oostenrijkse Altheim. De Wiesner Hager kantoormeubelen zijn toonaangevend in de kantoor architectuur en daarnaast zijn ze marktleider op het gebied van bureaustoelen en projectmeubilair.

Lees meer

1 / 1

De kantoorconcepten spelen in op de meest uiteenlopende eisen die aan een kantooromgeving worden gesteld, denkend aan: communicatie, werk (vergaderen en werkplekken), recreatie, eten, archivering en technologie. Ze zijn toepasbaar in kantoren, hotels (en andere horecagelegenheden), conferentiezalen, zorgsector en onderwijssector.

Geschiedenis Wiesner Hager

Wieser Hager is opgericht in 1849 en in eerste instantie als producent van eenvoudige stoelen. Ze hebben zich verder ontwikkelend tot allround specialist in kantoor- en communicatie meubilair. Wiesner Hager is nu één van de meest toonaangevende leveranciers van kantoor en projectmeubilair in Europa. Het merk staat voor innovatie en staat voor hoge kwaliteit meubelen.

Assortiment van Wiesner Hager

  • Bureaustoelen
  • Vergaderstoelen
  • Werkplekken
  • Kasten
  • Tafelsystemen (vergadertafels, klaptafels, kolomtafels, hoge tafels en restauranttafels)
  • Gekoppelde zaalstoelen (o.a. voldoen aan de NEN – EN 14703 normering)
  • Zitmeubelen (fauteuils, banken, stoelen en barkrukken)

Actief milieubeleid

Wiesner Hager heeft een actief milieubeleid sinds de jaren’80 in de bedrijfsfilosofie met als basis de implementatie van een milieumanagementsysteem. Ze maken een volledige levenscyclus analyse van het bedrijf: producten, afvalstoffen, emissies en afvalwarmte. Zo hebben ze een eigen energieproductie op de vestigingsplaats van het bedrijf en gebruiken ze geen lijm vanwege het gebruik van een laser. De kunststof voorziene achterkant van de kantenband met een laser verhit en geplastificeerd. Dat is nog eens duurzaam!

Meer informatie over Wiesner Hager?

Wilt u meer informatie over deze meubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook dit kantoormeubilair bekijken in één van onze showroomvestigingen in Bergeijk, Rotterdam of Purmerend. Bel 088 - 650 12 34 of neem per e-mail contact met ons op voor meer informatie over Wiesner Hager.

Series