Wiesner Hager - M.zone

De Wiesner Hager M.zone collectie bestaat uit een serie meubelen die onder andere te gebruiken zijn als concentratieplekken, werkplekken of overlegplekken. We doen meer op kantoor dan enkel achter een bureau en laptop te zitten. We overleggen, we ontmoeten en we ontspannen. Wiesner Hager heeft met de M.zone collectie hierop goed ingespeeld. Door de diverse kantoormeubelen uit de M.zone te combineren krijgt u eenzelfde, rustige uitstraling, wat weer goed werkt voor het welzijn van uw medewerkers of collega’s. 

DesignerLucyD
Lees meer
 • Wiesner Hager M.zone productfoto
  Wiesner Hager M.zone WorkingVanaf € 1.420,-
 • Wiesner Hager M.zone productfoto
  Wiesner Hager M.zone RelaxingVanaf € 2.401,-
 • Wiesner Hager M.zone productfoto
  Wiesner Hager M.zone MeetingVanaf € 4.207,-

Kenmerken van de Wiesner Hager M.zone 

 • De Wiesner Hager M.zone Meeting is samen met de M.Zone Working en M.Zone Relaxing te combineren om zo een complete kantoorinrichting te creëren. 
 • Ontworpen door: LucyD. 

Varianten uit de Wiesner Hager M.zone collectie 

 • M.zone Working 
 • M.zone Relaxing 
 • M.zone Meeting 

Over Wiesner Hager 

Wiesner Hager vergadermeubilair wordt geproduceerd in het Oostenrijkse Altheim. De Wiesner Hager vergadermeubelen zijn toonaangevend in de kantoor architectuur en daarnaast zijn ze marktleider op het gebied van bureaustoelen en projectmeubilair. De kantoorconcepten spelen in op de meest uiteenlopende eisen die aan een kantooromgeving worden gesteld, denkend aan: communicatie, werk, recreatie, archivering en technologie. 

Wiesner Hager heeft een actief milieubeleid sinds de jaren’80 in de bedrijfsfilosofie met als basis de implementatie van een milieumanagementsysteem. Ze maken een volledige levenscyclus analyse van het bedrijf: producten, afvalstoffen, emissies en afvalwarmte. Zo hebben ze een eigen energieproductie op de vestigingsplaats van het bedrijf. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Wiesner Hager M.zone.