WINI

WINI is een Duitse industriële meubelfabriek met meer dan 110 jaar ervaring. WINI produceert meubelen met aandacht voor ergonomie en het creëren van een dynamiek en heeft alles in huis voor op uw kantoor. Zoals bureaus, ergonomische bureaustoelen, tafels, vergadertafels – en stoelen en akoestische oplossingen. Alle producten van dit merk voldoen aan de EU-richtlijnen. Kortom WINI staat bekend om ergonomie, design en kwaliteit.

 

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • Bureaustoelen
  • Kasten
  • Vergadermeubels
  • Akoestische oplossingen
  • Werkplekken

Geschiedenis

WINI werd opgericht in 1908 in Coppenbrugge en is uitgegroeid tot de innovatieve Duitse onderneming van vandaag. WINI behoort namelijk sinds 2001 tot de top 100 bedrijven in Duitsland.

Het merk is inmiddels verspreid met verschillend infocenters in Duitsland, in de steden: Coppenbrügge, Berlijn en München. Sinds 2001 is er een Nederlandse infocenter bijgekomen gevestigd in Waalwijk. Daarnaast is WINI verantwoordelijk voor alle uitleveringen in de Benelux.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten van het merk Huislijn of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series